Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Abonații platformei X, fostul Twitter, își pot ascunde bifa albastra

tvtropes.org
x twitter

Utilizatorii platformei X, care se abonează la serviciul „Albastru”, au acum opțiunea de a-și ascunde bifa, conform unui articol de ajutor Twitter recent actualizat. Una dintre primele mișcări ale lui Elon Musk la achiziționarea lui X, apoi Twitter, a fost reconfigurarea sistemului de verificare de lungă durată.

Proprietarul Elon Musk a avertizat anterior că nu i-a fost teamă să continue să „aruncă lucrurile în aer”, în timp ce el și nou-numita CEO X, Linda Yaccarino, continuă să scadă în continuare funcțiile serviciului de abonament, conform cointelegraph.com.

Cum a început:

 

 

Una dintre primele mișcări ale lui Musk la achiziționarea lui X, apoi Twitter, a fost reconfigurarea sistemului de verificare de lungă durată. Înainte de modificările lui Musk, serviciul a emis bifa deținătorilor de cont considerați demn de remarcat sau celor a căror identitate risca uzurparea identității. Printre acestea se numărau celebrități, politicieni și jurnaliști.

Twitter a eliberat lista cu privire la implementarea de către Elon Musk a noului sistem bazat pe abonament. În cadrul actualului serviciu de abonament X „Blue”, utilizatorilor li se eliberează o bifă odată ce plătesc pentru serviciu și atașează un număr de telefon contului lor.

Cum merge treaba:

 

 

X oferă acum abonaților opțiunea de a alege să nu-și afișeze insigna de abonament. Nu este clar de ce compania oferă opțiunea – X răspunde de obicei la solicitările de claritate cu emoji-uri de caca – dar pagina de ajutor Twitter care însoțește îi avertizează pe abonații că comutatorul nu este definitiv:

S-ar putea ca bifa să apară în continuare în unele locuri, iar unele funcții ar putea dezvălui în continuare că aveți un abonament activ.

Cercetarea preliminară a unei echipe de la Princeton, publicată în iunie 2023, a constatat că conturile care au obținut un abonament Blue după modificările de verificare erau alcătuite în mod disproporționat din cei a căror implicare constă în „postarea de conținut politic conservator, afișarea de opinii pozitive despre Elon Musk și promovarea criptomonede.”

Din păcate pentru acei abonați cu intenții bune, asocierea cu escrocherii cu criptomonede, opinii politice extremiste și natura polarizantă a umbrei lui Musk asupra peisajului tehnologic global au dat simbolului bifă o conotație negativă în rândul multor utilizatori X.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.