Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BLAT MONDIAL între Barack Obama și Vladimir Putin: ”A fost un aranjament de culise”

obama putin

Dezvăluiri incendiare despre Barack Obama și Vladimir Putin. Președintele demisionar al FIFA, Sepp Blatter îi dă în fapt pe cei doi. Acesta spune că Mondialele din 2018 si 2022 trebuiau inițial să fie atribuite Rusiei și Statelor Unite, nu Qatarului, conform "unui aranjament diplomatic" de culise.

Declarația lui Blatter e uimitoare. "A fost un aranjament de culise. A fost un aranjament diplomatic, 'un gentleman's agreement', pentru ca cele două turnee finale să se dispute în Rusia și în Statele Unite", a afirmat elvețianul pentru agenția rusă Tass.

Citește și: COMPLOT împotriva Rusiei. Ce fac marile puteri contra lui Putin?

Blatter nu s-a oprit aici cu dezvăluirile. "Dacă planul a capotat pentru Mondialul din 2022, acest lucru s-a datorat interferenței guvernamentale a lui Sarkozy, pe atunci președintele Frantei. Cu doar o săptămână înaintea alegerii, eu am primit un apel telefonic de la Michel Platini care a spus: 'Eu nu mai urmez planul tău pentru că șeful statului mi-a spus că noi trebuie să luăm în calcul...situația Franței'", a spus Blatter.

Citește și: Rusia avertizează că Statul Islamic deține metodele de fabricare a armelor chimice

Platini a recunoscut că a votat pentru Qatar în decembrie 2010 cu ocazia atribuirii Mondialului din 2022, dar a negat că ar fi făcut acest lucru la cererea fostului președinte al Franței, care l-ar fi invitat cu Putin înainte la un dineu la palatul Elysee în compania viitorului emir al Qatarului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.