Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BLOCAJ în Vama Nădlac - Șoferii așteaptă așteaptă cu orele pentru control

mediafax.ro
control vama politie de frontiera

Timpii de așteptare la vama Nădlac II, din județul Arad, au crescut, sâmbătă, la peste trei ore, pe sensul de ieșire din țară, astfel că s-a format o coloană de mașini care se întinde pe mai mulți kilometri, scrie Mediafax.

Potrivit aplicației de monitorizare a traficului la graniță, realizată de Poliția de Frontieră, timpii de așteptare la punctul de trecere a frontierei Nădlac II, din județul Arad, au crescut, sâmbătă, la 180 de minute, pe sensul de ieșire din țară pentru mașini. Astfel, s-a format o coloană de autoturisme care se întinde pe mai mulți kilometri.

De asemenea, la vama Nădlac I, șoferii așteaptă pentru verificarea documentelor aproximativ 60 de minute, fiind deschise patru artere pe sensul de ieșire din țară.

Purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Arad, Sorina Tocaciu, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că se lucrează la capacitate maximă la vama Nădlac II.

“Se lucrează pe șapte artere la punctul de trecere a frontierei Nădlac II, pe sensul de ieșire din țară, care este cel mai tranzitat punct. În ultimele 24 de ore, au tranzitat vama Nădlac aproximativ 8.200 de autoturisme și 34.000 de persoane”, a afirmat Sorina Tocaciu.

Citește și: DISCUȚIE APRINSĂ înainte de CEx PSD - Contre între Liviu Dragnea și vicepremierul Paul Stănescu

Potrivit reprezentanților Poliției de Frontieră Arad, timpii de așteptare au crescut la vama Nădlac II pentru că românii se întorc la muncă în străinătate, după concediul petrecut în România.

Poliţia de Frontieră recomandă verificarea timpilor de aşteptare pe aplicaţia online, de pe site-ul poliţiei de frontieră, şi folosirea punctelor alternative de trecere în zonă, pentru ca șoferii să evite aglomeraţia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.