Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BLOCAJ la instanța supremă: Mai multe dosare, amânate. Cauzele vor fi redistribuite noilor completuri de 5 judecători

http://epochtimes-romania.com
dosare

Al doilea complet de 5 judecători în materie penală al ÎCCJ avea spre solutionare, marti, mai multe dosare, insa, judecatorii au decis amânarea, mentionand ca acestea vor fi redistribuite noilor completuri de 5 judecatori care se vor stabili marti, in urma unei noi trageri la sorti.

Potrivit unei decizii a ICCJ, se vor constitui trei completuri de 5 judecatori in materie penala si nu doua, ca pana acum.

Printre procesele care ar fi urmat sa se judece marti este apelul formulat de DNA în cazul achitarii lui Călin Popescu Tariceanu, dar si cele două contestatii in anulare prin care Elena Udrea si Alina Bica cer anularea condamnarilor.

Citeste si Cristi Danileț: Independența procurorilor de ministrul Justiției, un deziderat vechi de 100 de ani, călcat în picioare

Curtea de Apel Bucuresti a decis suspendarea hotararii in baza careia s-au format noile completuri de 5 judecatori in luna noiembrie, dupa decizia CCR, ca urmare a unei sesizari formulate de Liviu Dragnea. Astfel, urmeaza ca instanta suprema sa traga la sorti componenta noilor completuri de 5 judecatori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.