Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bob Dylan va cânta în prima zi a Umbria Jazz Festival

telegraph.co.uk
Bob Dylan

Bob Dylan va cânta în deschiderea celei de-a 50-a ediţii a Umbria Jazz Festival, pe 7 iulie în Perugia, când va reveni în Italia pentru o serie de cinci spectacole, au precizat miercuri organizatorii, potrivit ANSA.

Legendarul cantautor american şi laureat al premiului Nobel pentru Literatură va urca pe scena Arena Santa Giuliana din Perugia pentru a-şi promova în faţa publicului italian cel mai recent album, ''Rough and Rowdy Ways'', lansat în iunie 2020 şi care a fost apreciat atât de critici, cât şi de public. Line-ul-ul spectacolului de la Arena Santa Giuliana va include, pe 8 iulie, artiştii Stefano Bollani şi Kyle Eastwood alături de Eastwood Symphonic şi Umbria Jazz Orchestra, iar pe 9 iulie, Somi şi Herbie Hancock.

Bob Dylan, în vârstă de 81 de ani, va susţine cinci concerte în Italia în vara aceasta, primul în cadrul Lucca Summer Festival, pe 6 iulie. Artistul, originar din Duluth, Minnesota, va interpreta în principal melodii de pe albumul ''Rough And Rowdy Ways'' şi va cânta în Piazza Napoleone din Lucca, un oraş din nordul Toscanei. Celelalte concerte vor avea loc în Milano, la Teatro degli Arcimboldi, pe 3 şi pe 4 iulie, şi un ultim concert în Roma, la Sala Santa Cecilia din Auditorium Parco della Musica, pe 9 iulie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.