Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bogdan Lobonţ și Adrian Ilie sunt încrezători în șansele României la premilinariile Campionatului European

www.skysports.com
Bogdan Lobonț

Fostul internaţional Bogdan Lobonţ a declarat, luni, la Arena Naţională, că echipa naţională are “toate cărţile în regulă” pentru a face o figură frumoasă în preliminariile Campionatului European, informează News.ro.

Citește și: Chelsea Londra a anunţat că a depus plângere la UEFA deoarece jucătorul Hudson-Odoi a fost victima unor insulte rasiste la meciul cu Dinamo Kiev

“Le ţin pumnii, sunt alături de ei, cunosc calităţile şi capacităţile jucătorilor care sunt la echipa naţională, cunosc foarte bine capacităţile stafului tehnic şi au toate cărţile în regulă să facă o figură frumoasă. Important e ceea ce facem noi. Cred că în primul rând trebuie să jucăm meciurile pe care le jucăm cu noi înşine. A câştiga contra adversarului este o consecinţă. Doar aşa putem creşte, doar aşa putem progresa”, a spus Lobonţ.

El a precizat că Ionuţ Radu este un portat cu calităţi foarte bune: “Ionuţ Radu este un portar bun, are calităţi foarte bune. Trebuie să lucreze ca să şi le ducă la un alt nivel. Doar aşa poate să crească şi să fie portarul de nivel mondial la care se aşteaptă toată lumea”.

Adrian Ilie a declarat că echipa naţională are două meciuri grele în startul preliminariilor Euro-2020. “Nu este uşor. Să zicem că meciul cu Insulele Feroe este mai uşor, dar meciul cu Suedia este greu. Nu avem nici o echipă foarte foarte bună, este în formare echipa naţională. Sperăm să ne calificăm”.

Ilie i-a remarcat din actuala generaţie de internaţionali pe George Puşcaş, George Ţucudean şi Andrei Ivan. “La sub 21 şi la sub 19 sunt jucători talentaţi care pot să facă pasul chiar şi acum la echipa naţională”, a mai afirmat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.