Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BOMBĂ în Dosarul prostituatelor - Fetele din Lotul Cruduța, date șpagă politicienilor

Operatiunea spectaculoasa a Politiei Romane prin care se incearca decapitarea prostitutiei de lux practicata de multe asa zise vedete ale show-biz-ului autohton s-ar putea dovedi o adevarata mina de aur si pentru alti procurori, in afara celor de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 5, care au coordonat ancheta, relatează National.

231 Fete din „Lotul Cruduta”, date spaga politicienilor de catre miliardari!Si asta pentru ca, dupa cum sustin sursele noastre, in urma monitorizarii stricte, in perioada august 2014 – ianuarie 2015, a gruparii din care faceau parte 33 de dame de companie, ar putea oferi o „munitie” neobisnuita pentru procurorii DNA, cei aflati in plina ofensiva impotriva politicienilor corupti. Si asta pentru ca, dupa cum reiese din informatiile intrate in posesia noastra, unii dintre clientii fideli ai „mimozelor” care faceau parte din reteaua de prostitutie de lux nu s-au infruptat doar ei din nurii fetelor. Ci, baieti galanti, le-au platit regeste pe unele dintre prostituate, dar nu pentru ei, ci pentru ca acestea sa presteze sexual pentru politicieni de marca, vizati deja de DNA pentru „legaturile primejdioase” si combinatiile derulate cu respectivii oameni de afaceri.

Cablati la prostituate

Printre fetele aflate in vizorul politistilor bucuresteni se numara si nume cunoscute din „high –life”-ul dambovitean, ca Daniela si Ana Maria Crudu, Simona Trasca, Madalina Pamfile, Rellys Tonu, Diana Guresoaie, Diana Nicoras, Ramona Popescu, Georgiana Constantin, Lavinia Despina, Mirela Dumitru, Loredana Chivu sau Ana Maria Mocanu. In total este vorba despre 33 de fete suspectate a avea legaturi cu aceasta grupare specializata in practicarea prostitutiei de lux si coordonata chiar de catre sase dintre respectivele tinere. Informatii privind existenta retelei existau de mai multa vreme, dar cum in ultima perioada aceasta s-a extins incredibil de mult, „veteranele” atragand lunar noi si noi fete, s-au obtinut mandatele legale pentru stricta monitorizare a membrilor gruparii. Si astfel, „cablati” la prostituate, oamenii legii au ajuns si la importanti oameni de afaceri, aflati printre clientii fideli ai tinerelor care, fara voia lor, i-au condus pe anchetatori pe noi piste de cercetare, ce vor fi fructificate in curand.

Pentru ca, la randul lor, afaceristii nu se sfiau sa se laude in gura mare, in fata „producatoarelor”, pentru a le impresiona pe acestea, cu inaltele relatii pe care le au, ca si cu afacerile pe care le fac. Cele mai multe cu statul, bineinteles. Astfel ca, involuntar, afaceristii le-au bagat politicienilor in pat nu doar prostituatele platite cu bani grei, dar si DNA-ul…

S-au spart in fata lor

Unul dintre afaceristii „dependenti” de prostituatele procurate de Diana Guresoaie, cunoscuta inca drept „stramba lui Dodel”, era, dupa cum reiese din nenumaratele probe stranse de catre anchetatori, miliardarul brasovean Ioan Neculaie.

De altfel, se pare ca acesta, la un moment dat, se impauna atat de mult cu „trofeele” sale, incat ajunsese sa discute afaceri extrem de sensibile la el acasa, de fata cu Daniela Crudu, pentru a-si impresiona interlocutorii. Insa acum „Cruduta” este marora in acest dosar si probabil ca miliardarul regreta nespus de mult lejeritatea cu care a tratat in trecut acest subiect extrem de delicat si ca „s-a spart” cand nu trebuia. O alta „surpriza placuta” pentru anchetatori a fost si gasirea, printre clientii prostituatelor filate, a lui Alin Cocos. Si cum fiul miliardarului face in prezent subiectul mai multor anchete derulate de catre procurorii anticoruptie, mai mult ca sigur ca acestia din urma sunt acum interesati de un eventual sprijin informativ, mai ales ca este unul atat de neasteptat.

Mita sexuala

Insa dosarul prostituatelor de lux se anunta inca de pe acum o adevarata „bomba” care ar putea zgudui in curand nu doar lumea politica, dar si nume grele din alte domenii de activitate, inclusiv din sistem. Pentru ca se pare ca unii dintre clienti, care isi alegeau fetele de pe cataloagele virtuale pe care le aveau pe tablete, plateau cate 2.000 de euro nu doar pentru satisfacerea propriilor fantezii sexuale, dar si pentru a-i recompensa sau a intra in gratiile unor politicieni sau inalti emnitari ai statului roman! Care nu aveau nicio jena in a primi inedita mita sexuala din partea partenerilor lor de combinatii. Asa ca se anunta un „SEXGATE” de amploare, care va zgudui zdravan ce a mai ramas din clasa politica romaneasca.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.