Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BOMBĂ pe scena politică: Un important primar s-a înscris în partidul lui Tăriceanu

ALDE
Tariceanu Florea

O mişcare neaşteptată se produce pe scena politică în ultima cu mai puţin de 10 zile înainte de alegeri. Surse politice au declarat pentru STIRIPESURSE.RO că primarul municipiului Târgu Mureş, Dorin Florea, s-a înscris în partidul lui Călin Popescu Tăriceanu.

Astăzi, Călin Popescu Tărieanu face o vizită în judeţul Mureş. La ora aceasta, spun surse politice, ar fi alături de Dorin Florea. Aceleaşi surse spun că Dorin Florea va prelua conducerea filialei Mureş a ALDE.

Dorin Florea este la al cincilea mandat de primar al municipiului Târgu Mureş. Primul mandat l-a obţinut candidând din partea PNŢCD, în 2000. În 2004 a câştigat al doilea mandat candidând independent. În 2006 s-a înscris în PD, câştigând ulterior două mandate de primar din partea PDL. În 2016 a câştigat al cincilea mandat, după ce a candidat din nou independent.

UPDATE: Dorin Florea a semnat cererea de adeziune la ALDE în cadrul unei conferinţe de presă, vineri, 17 mai. Călin Popescu Tăriceanu, prezent la conferinţă, a aprobat cererea pe loc. "Să fie într-un ceas bun!", a afirmat Tăriceanu.

"Vin din partea administrativă, partea frumoasă a politicii. Felul meu de a fi este de a nu sta deoparte. S-a coborât nivelul foarte mult. În loc să se facă ceva concret pentru cetăţeni, se promovează ura. Rămân adeptul valorilor de dreapta. O să vedem modul în care cetăţenii vor putea fi determinaţi spre normalitate. Există oameni care doresc să se facă politică în mod firesc, nu politica urii, a străzii, a bâtei", a afirmat Florea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.