Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BOMBĂ - Judecătorii au amânat validarea Congresului PSD

www.facebook.com
dancila Congres PSD

Viorica Dăncilă a fost aleasă în Congresul PSD în funcția de președinte al PSD, dar alegerea s-a făcut în baza unui nou statut al partidului, adoptat chiar în cadrul aceluiași Congres.

Citește și: IMAGINI ȘOCANTE Amănuntul care schimbă complet mersul anchetei monstrului din Caracal: Ce au găsit experții în laptop și pe stick-urile criminalului

Conform legii, statutul partidului trebui validat de către judecători. Astfel, statutul PSD a ajuns pe masa judecătorilor de la Tribunalul București, dar în data de 22 iulie această cauză a fost amânată, informează Antena 3.

În cursul acestei zile, judecătorii de la Tribunalul București au cerut acte suplimentare de la PSD și n-au dat nicio decizie în ceea ce privește statutul partidului.

Practic, la acest moment, Viorica Dăncilă nu este președinte plin al PSD ci doar președinte interimar, ca urmare a deciziei CEX ce a succedat condamnării lui Liviu Dragnea.

Problema pentru PSD ar fi convocarea statutară a Congresului din 23 august, în care doresc să o desemneze pe Viorica Dăncilă candidat la prezidențiale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.