Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Brazii de Crăciun au fost scoşi la vânzare. Cât costă în comparaţie cu brazii artificiali

brazi de craciun

Brazii de Crăciun au fost puşi la vânzare în Capitală în parcările marilor centre comerciale şi în pieţe, preţurile acestora fiind cuprinse între 59 de lei pentru unul de apartament şi 300 de lei pentru un pom de până la 12 metri, informează Mediafax.

În Bucureşti, încă de pe 1 decembrie, marile magazine dar şi micii comercianţi din pieţe au scos la vânzare brazii de Crăciun. Oferta este variată, preţurile fiind între 59 de lei şi 300 de lei.

Vezi şi: Cioloș face pe placul soției: Ce planuri are pentru următorii ani

"Noi aducem brazi din Danemarca, din Germania, din Austria şi Ungaria,în funcţie de categoria de calitate şi de înălţime de care avem nevoie. Găsim brazi de la 1 metru înălţime până la 12 metri, brăduţi de apartament de la 59 de lei până spre 300 de lei. Mai avem şi brazi cu ghivechi, brazi crescuţi în ghiveci, acesta fiind modul ideal de a-i creşte şi de a-i replanta. La 59 de lei intrevalul de înălţime este de la 1,30 metri până la doi metri. La 79 de lei avem de 1,75-2,50 metri", a declarat Ovidiu Neacşu, reprezentant al unei firme care comercializează brazi în zona Piaţa Obor.

Vezi și: Autostrada Piteşti-Sibiu prinde contur. Când va fi gata

Pentru un brad în ghivechi preţul pleacă de la 149 de lei pentru unul cu înălţimea de 50-60 cm, 299 de lei la înălţimea de 1-1,25 metri şi poate ajunge la 599 de lei pentru un brad argintiu, de 1,5 metri,cu rădăcină.

Marile centre comerciale se întrec de pe acum şi în oferte la brazii artificiali, ale căror preţuri pornesc de la 49 de lei. Un astfel de brad, la 1,80 metri, poate fi cumpărat cu 69 de lei, în timp ce unul de trei metri costă peste 1.100 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.