Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BRD - Groupe Societe Generale a devenit membru asociat al Asociaţiei pentru Relaţii cu Investitorii la Bursă din România

brd.ro
brd

BRD - Groupe Societe Generale a devenit membru asociat al Asociaţiei pentru Relaţii cu Investitorii la Bursă din România (ARIR), informează Asociaţia printr-un comunicat transmis marţi AGERPRES.

Acţiunile BRD se tranzacţionează la Bursa de Valori Bucureşti din 2001, fiind incluse în indicii principali ai bursei locale şi cei ai Bursei de la Viena. Cu peste 2 milioane de clienţi, BRD este unul din liderii pieţei bancare pentru persoane fizice şi unul dintre principalii finanţatori ai IMM-urilor.

"BRD este un promotor al pieţei de capital locale. În calitate de companie listată, am urmărit mereu implementarea celor mai bune practici de guvernanţă corporativă, comunicare cu investitorii, dar şi cu toţi ceilalţi stakeholderi ai BRD, aşa cum, de altfel, trebuie să fie o companie care îşi conduce activitatea în conformitate cu standardele ESG. Ne alăturăm cu bucurie astăzi comunităţii ARIR, care susţine, la rându-i, de mai bine de 3 ani, dezvoltarea pieţei de capital", a declarat Flavia Popa, secretar general BRD.

La rândul dău, Daniela Şerban, preşedinte şi co-fondator ARIR, a precizat că asocierea tot mai multor companii din BET şi nu numai oferă o voce tot mai unită a companiilor active în piaţa de capital.

"Suntem încântaţi să urăm bun venit BRD - Gr. Soc-Gen, una dintre principalele companii listate la BVB. Asocierea tot mai multor companii din BET şi nu numai ne oferă o voce tot mai unită a companiilor active în piaţa de capital. Comunitatea noastră colaborează în aria beneficiilor listării, identificării instrumentelor care să ne permită să avem o piaţă mai eficientă şi o evaluare justă a emitenţilor", a precizat Daniela Şerban.

BRD este deţinută de Societe Generale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare, cu 133.000 de angajaţi în 61 de ţări şi 30 de milioane de clienţi în întreaga lume. Grupul de companii format în jurul BRD în România include filiale specializate în leasing financiar şi operaţional, administrarea activelor, pensii, asigurări de viaţă şi generale şi credite de consum.

ARIR a fost înfiinţată la iniţiativa Danielei Şerban în noiembrie 2018 împreună cu membrii fondatori: Bursa de Valori Bucureşti (BVB), Alro, Electromagnetica, Franklin Templeton Management - suc. Bucureşti, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Teraplast, Transelectrica şi Tony Romani. Au aderat comunităţii: Electrica, OMV Petrom, Antibiotice, Purcari, Idea Bank, BRK Financial Group, Banca Transilvania, Transgaz, MedLife, Romcarbon, Farmaceutica REMEDIA, Autonom, IMPACT Developer & Contractor, 2Performant, One United Properties, Transport Trade Services, Patria Bank şi Connections Consult ca Membri Asociaţi. Innova Project Consulting, Envisia, RTPR, eVote, Mazars şi Marsh Broker de Asigurare - Reasigurare au devenit Membri Afiliaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.