Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING Procurorii SIIJ au ridicat marți documente de la parchetul și judecătoriile Caracal și Craiova

BN breaking news justitie

Procurorii și ofițerii de poliție judiciară din cadrul Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ) au ridicat marți documente de la Judecătoria Craiova, Judecătoria Caracal și Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal, anunță secția.

"În cursul zilei de 30 iulie 2019, procurorii și ofițerii de poliție judiciară din cadrul Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție au efectuat acte de urmărire penală în cauza privind adolescentele ucise din județul Olt, constând în ridicarea unor documente de la Judecătoria Craiova, Judecătoria Caracal și Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal. De asemenea, au fost efectuate activități investigative pe raza județului Dolj. Activitățile continuă și în cursul zilei de 31 iulie 2019", anunță Biroul de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Citește și: În plin SCANDAL național, părinții Alexandrei au primit o scrisoare: 'Nimeni nu a făcut nimic deși se putea…'

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că procurorii Secției de investigare a infracțiunilor din justiție (SIIJ) au cerut, miercuri, de la DIICOT Craiova dosarele crimelor din Caracal în copie certificată.

Secția de investigare a infracțiunilor din justiție (SIIJ) anchetează modul în care procurorii de la Parchetul din Caracal și cei de la DIICOT Craiova au intervenit și s-au ocupat de crimele din Caracal, de anchetă fiind vizați procurorii Liviu Vasilescu de la DIICOT Craiova și Cristian Popescu de la Parchetul din Caracal, potrivit sursei citate.

Pe 30 iulie, procurorii Secția de investigare a infracțiunilor din justiție (SIIJ) anunțau au început urmărirea penală in rem, faptele cercetate fiind abuz în serviciu în cazul de la Caracal, privind modul cum oamenii legii au instrumentat dosarul. Anchetatorii au efectuat audieri și au ridicat documente de la poliție, parchet și instanță.

Luni, procurorii și ofițerii de poliție judiciară din cadrul Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ) au ridicat documente de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova, D.I.I.C.O.T. Craiova, Curtea de Apel Craiova, I.P.J. Olt și I.P.J. Dolj.

Procurorul Cristian Ovidiu Popescu, care s-a ocupat de cazul dispariției Alexandrei, a fost audiat, luni, de către Secția Îndrumare și Control din cadrul Parchetului General.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.