Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING: Se redeschide dosarul Realitatea. Curtea de Apel Bucureşti a încuviinţat cererea DNA

Realitatea

Curtea de Apel Bucureşti a încuviinţat miercuri, 24 aprilie, cererea DNA de redeschidere a urmăririi penale în dosarul Realitatea. Dosarul a fost închis în luna ianuarie a acestui an.

"Admite cererea de redeschidere a urmăririi penale, formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Direcţiei Naţionale Anticorupţie, în dosarul nr. 161/P/2013. În temeiul art. 335 alin. 4 şi alin.4/4 Cod procedură penală confirmă redeschiderea urmăririi penale, dispusă prin ordonanţa din 30.01.2019, de procurorul şef al Secţiei de combatere a corupţiei, din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, cu consecinţa reluării urmăririi penale, in dosarul nr. 161/P/2013. În temeiul art. 275 alin. 3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Onorariile avocaţilor din oficiu, in cuantum de câte 627 lei se suportă din fondul Ministerului Justiţiei. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 24.04.2019", se arată în soluţia CAB.

CITEȘTE ȘI: Dovedit ştiinţific: Fructul care te fereşte de cancer, boli de inimă şi anxietate

"E un dosar foarte mare. S-a clasat. E dosarul în care eu, personal, în calitate de avocat al lui Schwartzenberg, am fost interceptat, plus încă doi avocați colaboratori, din firma mea, au fost și ei interceptați. Ei nu au vorbit niciodată cu Elan la telefon", declara avocatul Gheorghe Piperea, la B1 TV, în luna ianuarie.

Ulterior, instanţa a decis şi intrarea în faliment a companiei Realitatea Media.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.