Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bruce Willis va juca în cel de-al şaselea film al francizei de acţiune Die Hard

https://www.biography.com
Bruce Willis

Actorul Bruce Willis va juca în cel de-al şaselea film al francizei de acţiune "Die Hard", în care starul american va interpreta încă o dată rolul poliţistului John McClane, informează miercuri contactmusic.com. Starul hollywoodian, în vârstă de 62 de ani, a interpretat pentru prima dată acest personaj - un poliţist inteligent care reuşeşte să rezolve cazuri dificile - în 1988 în filmul "Die Hard", lungmetrajul care a lansat această franciză şi care a fost realizat pe baza romanului "Nothing Lasts Forever" scris de Roderick Thorp, conform Agerpres.

Bruce Willis a jucat apoi în toate continuările acelei pelicule şi a putut fi văzut cel mai recent pe marile ecrane în acest rol în anul 2013, în al cincilea opus al seriei, intitulat "A Good Day To Die Hard". Al şaselea film din seria "Die Hard" va fi "parţial prequel, parţial sequel", anunţau în urmă cu doi ani producătorii acesteia. Informaţia despre prezenţa lui Bruce Willis pe afişul acestei pelicule a fost confirmată de site-ul Deadline.com.

Jumătate din noul film - cunoscută sub titlul "Die Hard: Year One" - va prezenta personajul John McClane în calitatea sa de poliţist debutant, la începutul anilor 1980. A doua jumătate a filmului va avea o acţiune plasată în zilele noastre. Castigul este în plină desfăşurare, iar regizorul noului film, Len Wiseman, se află în căutarea unui actor care să interpreteze versiunea din tinereţe a personajului John McClane. În cel mai recent film din seria "Die Hard", John McClane şi fiul lui, Jack, interpretat de Jai Courtney, au fost nevoiţi să finalizeze o misiune periculoasă, care i-a adus în mijlocul crimei organizate din Rusia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.