Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Burleanu, persona non grata în Bănie: 'Burleanu, nu uita, nici Craiova nu te vrea!'

banner Burleanu

Suporterii craioveni ai naționalei României au afișat, la meciul România-Suedia desfășurat marți seară pe stadionul ”Ion Oblemenco” din Craiova, un banner cu un mesaj radical împotriva actualului președinte al FRF și candidat pentru un nou mandat la alegerile din 18 aprilie, Răzvan Burleanu. Realizat în culorile tradiționale ale Universității Craiova, alb-albastru, bannerul afișa un mesaj tranșant: ”Burleanu, nu uita, nici Craiova nu te vrea!”

Citește și: Firea, ieșire fără precedent la adresa unui consilier PNL: 'Domnule agitat, sunteţi obsedat de mine. O să fac publică lista cu rudele şi prietenii dumnevoastră'

Deși nu a fost prezent la meciul Naționalei ”mari”, preferând să participe la disputa dintre România și Ucraina la categoria U19 de la Ploiești, Burleanu nu a scăpat de oprobiul public, suporterii ploieșteni fluerând-ul și huiduindu-l la apariția în loja oficială.

Astfel, după ce a pierdut susținerea foștilor mari fotbaliști, celor mai titrați antrenori și, în general, a oamenilor de fotbal, iată că și suporterii sunt împotriva lui Burleanu în competiția pentru președinția FRF. Se pare că, la ora actuală, de departe cele mai mari șanse pentru șefia Federației le are fostul internațional român și component al generației de aur, Ionuț Lupescu, care a coagulat în jurul său întreaga suflare fotbalistică din România, dar și majoritatea opiniei publice.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.