Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bursa de Balori București a închis în scădere ședința de vineri: Valoarea tranzacțiilor a scăzut la 20,42 milioane de lei

bvb

Bursa de Valori Bucureşti a închis în scădere ultima şedinţă de tranzacţionare a săptămânii, iar valoarea tranzacţiilor a coborât la 20,42 milioane de lei (4,37 milioane euro), o scădere la jumătate faţă de ziua precedentă, potrivit agerpres.ro.

Citeste si O copie a dosarul Tel Drum, în care este cercetat Liviu Dragnea, a fost trimisă Secției pentru Magistrati - Anunțul făcut de Nistor Călin

Acţiunile Banca Transilvania au generat schimburi de 9,5 milioane de lei, urmate de cele ale BRD - Groupe Societe Generale (2,72 milioane de lei) şi Romgaz (2,14 milioane de lei).

Cele mai bune evoluţii au fost înregistrate de titlurile Zentiva, care s-au apreciat cu 7,18%, Turism Felix (+6,47%) şi Electromagnetica (+2,99%).

Pe de altă parte, cele mai importante deprecieri au fost consemnate de acţiunile Electroputere, care au pierdut 5,88% din valoare, Oltchim (-4,03%) şi Electroargeş (-3,4%).

Indicele de referinţă BET, care arată evoluţia celor mai lichide 15 acţiuni, a înregistrat o depreciere de 1,13%, ajungând la 7.766,87 puncte. BET-Plus, care arată evoluţia celor mai lichide 37 de acţiuni de la BVB, a consemnat un declin de 1,07%, în timp ce BET-NG, indicele celor 10 companii din sectorul energetic şi al utilităţilor, a închis pe minus cu 1,24%. Indicele blue-chip extins BET-XT, al celor mai lichide 25 de titluri, a consemnat o depreciere de 0,95%, iar indicele BET-BK, reperul de randament al fondurilor de investiţii, a închis în scădere cu 0,53%.

Indicele SIF-urilor, BET-FI, a închis în urcare cu 0,30%.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.