Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Calificări ușoare în turul doi pentru favoriții de la Australian Open

australian open facebook
australian open general tenis

Turneul Australian Open a început, luni, cu puţine suprize la Melbourne. Jucătorii mari favoriţi au păşit cu dreptul în competiţie, printre aceştia numărându-se elveţianul Roger Federer, americanca Serena Williams şi japoneza Naomi Osaka potrivit news.ro.

Williams, locul 9 WTA şi cap de serie numărul 8, a trecut, în 58 de minute, cu scorul de 6-0, 6-3, de rusoaica de 18 ani Anastasia Potapova, locul 90 WTA. Americanca va da piept în turul al doilea cu Tamara Zidansek din Slovenia, locul 70 WTA.

Deţinătoarea trofeului, Naomi Osaka, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, a învins-o, cu scorul de 6-2, 6-4, pe Marie Bouzkova din Cehia, locul 59 WTA, după un meci de o oră şi 20 de minute. Chinezoaica Saisai Zheng, locul 42 WTA, va fi viitoarea adversară a jucătoarei japoneze în turul al doilea.

Pe tabloul principal, elveţianul Roger Federer, lcoul 3 ATP şi cap de serie numărul 3, a câştigat primul meci la actuala ediţie a Australian Open, disputat cu americanul Steve Johnson, locul 75 ATP, cu scorul de 6-3, 6-2, 6-2, după o oră şi 25 de minute de joc.

Adversarul lui Federer în turul al doilea va fi francezul Quentin Halys, locul 215 ATP, venit din calificări, sau sârbul Filip Krajinovici, locul 41 ATP.

Tot pe tabloul masculin, canadianul Denis Shapovalov, locul 13 ATP şi cap de serie numărul 13, a fost eliminat de ungurul Marton Fucsovics, locul 67 ATP, scor 6-3, 6-7 (7), 6-1, 7-6 (3), după un meci de trei ore şi 13 minute.

La ora transmiterii cestei ştiri, partidele de pe terenurile neacoperite sunt suspendate, din cauza ploii de la Melbourne.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.