Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu devoalează planul SECRET al lui Klaus Iohannis: A făcut PARIU la TV

tariceanu iohannis

E scandal imens la cel mai înalt nivel între primii doi oameni în stat. Călin Popescu Tăriceanu scoate la iveală marele plan secret al şefului statului, Klaus Iohannis. Mai mult, Tăriceanu dă de pământ şi cu tehnocratul Dacian Cioloş.

Citește și: Europa loveşte într-un OLIGARH rus, cel mai bun prieten al lui Putin

"Preşedintele şi premierul sunt doi oameni mici, dar România este mare. Klaus Iohannis a încercat să scindeze ţara, dar nu a reuşit. Lumea exterioară şi cetăţenii fac distincţia în ceea ce face România şi ce face preşedintele. Credeţi că a ascultat cineva discursul de la Cotroceni? Una spune şi alta face. Preşedintele are probleme pe care nu le poate masca. Un sentiment de ranchiună ce răbufneşte mereu. Pe 11 decembrie vor vota românii şi ce vor vota românii va vota un vot de blam la adresa preşedintelui.

Citeşte şi: Carmen Iohannis a lipsit de la Ziua Națională: Ce mesaj transmite soţia preşedintelui

La alegerile din 2014 erau unii care se ocupau de alte lucruri. Nu ştiu ce se va întâmpla acum. Preşedintele îşi pregăteşte terenul pentru 2019. Vine scadenţa. Guvernul său a fost un eşec. PNL a fost transformat într-o cârjă. Toate au fost transformate pentru obiectivele personale ale preşedintelui. El vrea să măture scena politică de adversari.", a spus Tăriceanu la RTV, la emisiunea lui Lili Ruse.

Citeşte şi: Scandal imens la Chişinău: Maia Sandu, conflict deschis cu cei din Guvern

Tăriceanu pune un pariu dur pentru Iohannis. Actualul preşedinte nu ar mai prinde al doilea mandat la Palatul Cotroceni. "Mai avem de îndurat această situaţie doar până în 2019. Sunt sigur de asta. Un mandat îi va fi de ajuns. Nu îl mai prinde pe al doilea. Nu mai poate reveni. Vor pierde alegerile Cioloş, PNL şi compania şi ăsta va fi mesajul oamenilor.", a mai spus Tăriceanu.

"Din păcate, preşedintele, după cum vedeţi, are de multă vreme o problemă pe care încearcă să şi-o rezolve. Care este această problemă? Problema domniei sale este scadenţa electorală din 2019, la care încearcă să-şi pregătească terenul pentru realegere. Din acest motiv şi-a dorit guvernul lui. A făcut tot ce-a putut ca să răstoarne guvernul Ponta. Şi-a pus guvernul lui. (...) Mai mult de atâta, încearcă să transforme PNL-ul, aşa cum am spus, într-o cârjă în care încearcă să se reazeme, că are nevoie de un partid pentru realegere. Toate acţiunile preşedintelui sunt subordonate acestui obiectiv personal. (...) El vrea să măture scena politică de concurenţi, de adversari", a afirmat Tăriceanu.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.