Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu îl CRITICĂ în termeni duri pe George Maior: 'A făcut un extrem de mare deserviciu României și românilor'

Senatul Romaniei
Calin Popescu Tariceanu

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, l-a criticat din nou în termeni duri pe ambasadorul României în SUA, George Maior. Declarațiile lui Călin Popescu Tăriceanu vin în contextul în care liderul ALDE a vizitat SUA și a criticat activitatea actualului ambasador român. George Maior a precizat ulterior că relaţiile dintre cele două ţări s-au intensificat în ultima perioadă, inclusiv pe fondul celor peste 50 de prezentări analitice, academice sau economice.

Citește și: Ambasadorul SUA, întâlnire FULGER cu Viorica Dăncilă

„Și Liviu Dragnea și eu suntem lămuriți de George Maior: George Maior, dacă vreți să o luăm de la partea bună a lucrurilor, a monopolizat relația cu SUA și s-a ocupat de două componente. Ar fi partea de apărare și partea de servicii de informații. Numai de asta s-a ocupat. Există o colaborare bună între cele două administrații, dar există relațiile bune chiar și înainte de Maior. Există colaborarea politică - care e zero pe timpul lui George Maior. Pe partea economică - zero. George Maior este la comandă cu Cotroceniul, a servit mingea la fileu și în rest a furnizat acele informații celor din America astfel încât acelor oameni să li se formeze imaginea că România este coruptă, în al doilea rând coruptă și în al treilea rând coruptă.

George Maior face un extrem de mare deserviciu României și românilor”, a spus Călin Popescu Tăriceanu în direct la TVR la emisiunea România 9.

Citește și: George Maior răspunde atacului lui Tăriceanu: 'Legăturile dintre România şi SUA au ajuns la punctul culminant' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.