Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Camera Deputaţilor: Moment de reculegere în memoria fostului parlamentar Şerban Valeca

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Deputaţii au ţinut, luni, în şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor, un moment de reculegere în memoria fostului parlamentar Şerban Valeca, la solicitarea preşedintelui de şedinţă, social-democratul Daniel Suciu.

"Stimaţi colegi, vreau să-mi fac o datorie de onoare, cred că şi în numele dumneavoastră, să cinstim în câteva secunde memoria unui fost deja coleg de-al nostru, senatorul Şerban Valeca, fost ministru, care ieri a trecut în nefiinţă. Vă rog să păstrăm un moment de reculegere", a declarat Daniel Suciu, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: UPDATE / Doliu în PSD: Șerban Valeca, fost ministru în Guvernul Năstase și Grindeanu, a murit în această dimineață

Fostul parlamentar PSD şi ministru al Cercetării, fost preşedinte al PSD Argeş, profesorul Şerban Valeca, a încetat din viaţă în dimineaţa zilei de 15 mai 2022, potrivit unui mesaj postat pe contul de Facebook al PSD Argeş.

Şerban Constantin Valeca s-a născut la 23 iunie 1956, la Bucureşti. A absolvit Universitatea Politehnica din Bucureşti (1981); doctor în Ştiinţe inginereşti. A absolvit cursul "Inginerie şi Tehnologii Nucleare" sub egida Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică Viena (1992) şi cursul "Management pentru Centrale Nucleare" - Japonia (1996), potrivit http://www.cdep.ro/.

Citește și: Senatorii au ţinut, în plen, un moment de reculegere în memoria lui Şerban Valeca .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.