Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cântăreața Adele ar avea o relație cu rapperul Skepta

www.glamour.ro
Adele

Cântăreața Adele, care s-a despărțit de soțul ei în luna aprilie, ar avea o relație cu rapperul Skepta, potrivit publicației The Sun, care citează surse apropiate celor două staruri britanice, scrie Mediafax.

Potrivit unor surse citate de publicația britanică, Adele, în vârstă de 31 de ani, și Skepta, în vârstă de 37 de ani, ambii originari din Tottenham, nordul Londrei, au o relație foarte apropiată și specială.

Adele are un fiu, care va împlini șapte ani luna aceasta, iar Skepta a devenit tată în noiembrie anul trecut. Ambii muzicieni au trecut recent printr-o separare.

La începutul lunii septembrie, Adele, care, în aprilie, a anunțat că s-a despărțit de soțul ei, antreprenorul Simon Konecki, după aproape trei ani de mariaj, a depus actele de divorţ la o instanţă din Los Angeles, SUA. Într-o declarație dată publicității pe 19 aprilie, Adele şi Konecki au transmis că "se angajează să-şi crească împreună fiul cu dragoste". Potrivit declaraţiei transmise, perechea a precizat că nu vor fi făcute alte comentarii cu privire la despărţire şi a cerut să le fie respectat dreptul la intimitate.

Citește și: Filmul 'Hustlers: Striptease pe Wall Street', cu Jennifer Lopez, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc

Cântăreața ar putea însă rămâne fără jumătate din averea sa, estimată la 175 de milioane de euro, întrucât nu a încheiat un contract prenupțial și, în plus, ea este cea care a decis separarea, potrivit presei britanice.

Adele Laurie Blue Adkins, cunoscută ca Adele, este cântăreaţă şi compozitoare. Ea a debutat la 19 ani şi s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciată şi de criticii muzicali. Adele a fost prima artistă care a primit premiul Critics' Choice la BRIT Awards, iar, în 2012, a câştigat şase premii Grammy. Înzestrată cu o voce excepţională, artista nu s-a ferit să exprime deziluziile sale în dragoste în melodii precum "Someone Like You" şi "Rolling in the Deep". Cel de-al treilea album al cântăreţei, intitulat "25", a fost lansat pe 20 noiembrie 2015, doborând toate recordurile, atât pe piaţa din Marea Britanie, cât şi în SUA. Artista are, în total, 15 premii Grammy, dar și un Oscar, primit în 2013, pentru piesa "Skyfall" de pe coloana sonoră a peliculei omonime.

Pe numele real Joseph Junior Adenuga Jr, Skepta este rapper, compozitor, producător muzical și regizor de videoclipuri. Și-a lansat albumul de debut "Greatest Hits" în 2007, iar cel de-al patrulea material discografic de studio, "Konnichiwa" (2016), a primit premiul Mercury. Este considerat o figură majoră a scenei grime.

Anul trecut, a avut o scurtă relație cu modelul Naomi Campbell, dar s-au despărțit după ce aceasta a descoperit că rapperul aștepta un copil cu o altă femeie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.