Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cântăreața Mary J. Blige a divorțat

www.maryjblige.com
mary j blige

Cântăreața americană Mary J. Blige a divorțat de soțul ei, Martin "Kendu" Isaacs, după o lungă bătălie judiciară, în timpul căreia artista a refuzat să îi acorde pensie alimentară, potrivit tmz.com, scrie Mediafax.

Divorțul a fost pronunțat miercuri, după ce foștii parteneri de viață au ajuns la o înțelegere în acest sens, în luna martie.

Cântăreața și actrița în vârstă de 47 de ani a cerut divorțul în 2016, după o căsătorie care a durat 13 ani, iar detaliile financiare privind înțelegerea nu au fost făcute publice.

În timpul procesului de divorț, Isaacs, care i-a fost manager cântăreței, i-a cerut acesteia pensie alimentară, iar Blige i-a replicat că ea a muncit din greu pentru a câștiga bani.

Artista l-a acuzat, în septembrie 2017, că este o persoană interesată, care doar a pretins că o iubește.

Citește și: 'Mașinăriile lui Leonardo da Vinci - Invențiile unui geniu al Renașterii', expuse în București

Mary J. Blige este singurul artist din lume care a fost premiat cu Grammy la toate cele trei categorii majore ale muzicii afroamericane - "R&B", "rap" şi "pop & gospel". În octombrie 2013, Mary J. Blige a lansat primul ei album cu melodii de Crăciun, "A Mary Christmas", produs de David Foster, cunoscut pentru colaborările sale cu Andrea Bocelli şi Rod Stewart.

La începutul lunii ianuarie, în calitatea sa de cântăreață, Mary J. Blige a primit o stea pe Walk of Fame din Los Angeles.

În urmă cu câteva luni, Blige spunea că s-a folosit de drama din viața ei personală pentru a-și construi rolul din filmul "Mudbound", de Dee Rees, pentru care a primit o nominalizare la Oscar 2018. De altfel, anul acesta, Mary J. Blige a scris istorie fiind prima persoană nominalizată la aceeaşi ediţie Oscar într-o categorie dedicată interpretării actoriceşti şi una dedicată celui mai bun cântec.

Pentru același rol, cântăreața a mai primit o nominalizare la Globurile de Aur și premiul pentru debut la gala Festivalului de Film din Palm Springs 2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.