Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cântăreţul francez Cali şi-a reprogramat concertul de la Bucureşti pentru martie 2021

https://en.wikipedia.org/wiki/Cali_(singer)
Cali

Cântăreţul francez Cali a anunţat că spectacolul pe care urma să-l susţină în această lună la Bucureşti a fost reprogramat pentru martie 2021, potrivit Agerpres.

Citeşte şi: ALERTĂ După decizia CEDO în cazul Kovesi, ministrul Justiției propune Guvernului Orban ELIBERAREA lui Tudorel Toader din Comisia de la Veneția

Potrivit unui comunicat de presă al Institutului Francez transmis marţi, artistul îi invită pe tinerii români să participe la concursul online de interpretare muzicală în limba franceză "FrenchMania sur mon smartphone".

Citeşte şi: BREAKING - CEDO, lovitură pentru România: Demiterea Laurei Codruţa Kovesi de la şefia DNA a fost abuzivă

În cadrul FrenchMania tinerii români care au între 14 şi 24 de ani sunt invitaţi să cânte live o melodie din repertoriul francez şi francofon din ultimii 10 ani, s-o înregistreze şi să trimită materialul video la adresa frenchmania@institutfrancais.ro, până pe 25 mai.

Citeşte şi: Magistrații BAT cu PUMNUL în masă după decizia CEDO în cazul Kovesi: Vinovații trebuie să SE RETRAGĂ din funcțiile publice

Câştigătorul "FrenchMania sur mon smartphone" va primi un premiu de 2.000 de lei şi va cânta împreună cu Keo şi Alexandra Ungureanu pe scena Institutului Francez.

Cei clasaţi pe locurile al doilea şi al treilea vor primi 1.000, respectiv, 800 de lei, iar fiecare dintre cei 10 finalişti va primi un abonament la una dintre mediatecile Institutului Francez în funcţie de domiciliu. Premiile în bani sunt oferite de către SC KEO MUSIC AGENCY SRL.

Citeşte şi: Laura Codruța Kovesi, REPLICĂ FULGER după reacțiile la decizia CEDO: Sper ca hotărârea să reprezinte o reparație simbolică pentru magistrații hărțuiți

Cali este cunoscut publicului din România mai ales prin participarea sa la marele concert cu care s-a închis Sezonul România-Franţa în iulie 2019.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.