Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cântăreţul R Kelly este acuzat că a abuzat sexual o fată de la vârsta de 14 ani

Wikipedia
r kelly

Cântăreţul R&B R Kelly este acuzat că a abuzat sexual o fată de la vârsta de 14 ani, învinuirile fiind făcute de o fostă prietenă, Kitti Jones, în documentarul difuzat de BBC3, "R Kelly: Sex, Girls and Videotapes", relatează NEWS.RO, citând The Guardian.

Citeşte şi: Răsturnare de situaţie în ancheta morţii celebrului Prince: Adevărata cauză a decesului, similară cu cea a rivalului său, Michael Jackson

În timpul celor doi ani cât s-a întâlnit cu Kelly, Kitti Jones, în vârstă de 34 de ani, a spus că i-a fost înşelată încrederea şi forţată să facă sex cu el şi alţii de cel puţin 10 ori.

Nici Kelly şi nici un reprezentant al său nu au oferit un răspuns pentru BBC sau The Guardian, însă el a negat anterior acuzaţiile de comportament sexual nepotrivit sau violenţe împotriva femeilor.

În 2008, Kelly a fost găsit nevinovat în urma acuzaţiilor de pornografie infantilă după ce a fost acuzat că a filmat şi fotografiat întâlniri sexuale cu o fată în vârstă de 14 ani. El ar fi făcut înţelegeri în afara curţii cu mai multe femei, inclusiv în 1996 cu Tiffany Hawkins, care a declarat că a avut o relaţie cu el timp de trei ani de la vârsta de 15 ani.

În filmul documentar difuzat de BBC, Jones a spus despre Kelly că era "foarte abuziv, fizic, mental şi verbal. Cred că avea un fel de satisfacţie ştiind că astfel deţine controlul asupra altor persoane".

R Kelly este unul dintre cei mai de succes cântăreţi americani de R&B din toate timpurile, care a avut şase albume Nr.1 în topuri. Cele mai cunoscute melodii sunt: "Bump n’ Grind", "I Believe I Can Fly" şi "Ignition" (Remix).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.