Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Căpitanul Borussiei, după umilința cu Paderborn: 'Trebuie să ne prezentăm scuzele tuturor din stadion'

www.japantimes.co.jp
Usain Bolt Borussia Dortmund

Marco Reus (30 de ani), căpitanul echipei Borussia Dortmund, s-a arătat foarte dezamăgit de prestația echipei sale, vineri seara, în meciul de pe teren propriu contra nou-promovatei Paderborn, scor 3-3, în runda a 12-a din prima liga germană, potrivit Mediafax.

Borussia Dortmund a obținut o remiză, după ce a fost condusă la trei goluri diferență după prima repriză. La finalul meciului, Reus nu a găsit explicații pentru prima repriză dezamăgitoare.

"Trebuie să ne prezentăm scuzele tuturor din stadion pentru această prestație. Nu am nicio explicație pentru prima repriză. Nu ștu ce s-a întâmplat. Nu avem voie să mai jucăm așa niciodață, a fost rușinos. Era clar că trebuie să reacționăm în repriza a doua. A trebuit să ieșim la joc, să jucăm mai ofensiv. Când ești condus cu 3-2, te arunci în ofensivă", a declarat Reus.

Citește și: Surpriză de PROPORȚII pentru Dăncilă - Câți alegători noi a câștigat după conferința maraton de marți? Anunțul lui Pieleanu

Mamba, de două ori, și Holtmann au punctat pentru Paderborn, în prima repriză, ducând scorul la 3-0 în favoarea nou-promovatei. În actul secund, vicecampioana Germaniei a obținut o remiză, după reușitele lui Sancho, Witsel și Reus, ultima venită în minutul 90+2.

"Golul meu nu mă interesează. Nu avem voie să jucăm așa acasă, vom discuta asta în vestiar. Antrenorul ne-a pregătit excelent de fiecare dată, dar noi suntem responsabili de ceea ce se întâmplă pe teren. Trebuie să muncim împreună, să atacăm și să ne apărăm împreună. În momentul de față, nu funcționează deloc asta", a mai spus Reus.

În urma acestei remize, Borussia Dortmund a ajuns pe locul 5 în Bundesliga, cu 20 de puncte acumulate în 12 jocuri. De partea cealaltă, Paderborn rămâne ultima, având doar cinci puncte. Lider este Borussia Monchengladbach, cu 25 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.