Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Căpitanul lui Juventus a fost diagnosticat cu ruptură a ligamentelor încrucișate

www.digisport.ro
Buffon Chellini Juventus

Giorgio Chiellini (35 de ani), căpitanul lui Juventus, a suferit o accidentare la antrenamentul de vineri, diagnosticul fiind ruptură a ligamentelor încrucişate. Fundaşul ar putea rata o mare parte din sezonul în curs, potrivit Mediafax.

În comunicatul emis de torinezi, se specifică faptul că internaţionalul italian va fi operat în zilele următoare. Potrivit Gazzetta Dello Sport, Giorgio Chiellini va fi nevoit să ia o pauză de cel puţin cinci luni, astfel că sezonul actual este pus sub semnul întrebării pentru experimentatul apărător central.

Citește și: Leonardo (PSG): Nu există o înțelegere cu Barcelona pentru transferul lui Neymar

Astfel, la partida cu Napoli, din etapa a doua din Serie A, care se va disputa sâmbătă, de la ora 21:45, antrenorul Maurizio Sarri ar putea miza pe Matthijs De Ligt şi Leonardo Bonucci. Pe acest post, rezerve vor fi Daniele Rugani şi Merih Demiral.

Giorgio Chiellini a fost integralist pentru Juventus în primul meci din campionat al acestui sezon, contra lui Parma, scor 1-0. Italianul a fost cel care a înscris golul victoriei, în minutul 21.

Chiellini evoluează la Juventus din 2005, acumulând pentru torinezi peste 500 de partide oficiale şi numeroase trofee. Printre acestea se numără opt titluri în Sereie A, patru Cupe ale Italiei şi patru Supercupe ale Italiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.