Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Care este portretul-robot al viitorului parlamentar PSD

candidati

Președintele Consiliului Național al PSD, Vasile Dîncu, a declarat vineri, la sediul central al formațiunii, că lista partidului pentru alegerile parlamentare va conține doar candidații care au trecut de anumite criterii.

"Le vom discuta luni şi după aceea le vom face publice, pentru că mi se pare normal - transparenţa va fi unul dintre lucrurile pe care o să încerc să-l aduc în cadrul Consiliului Naţional şi în cadrul partidului. Sunt foarte multe criterii care sunt legate de competenţe, de compatibilitatea cu comisiile parlamentare, de transparenţa activităţii lui, de integritate şi ceea ce îşi doreşte noul PSD, să spunem aşa, de la oamenii pe care îi va reprezenta în funcţii publice în viitor", a declarat Vasile Dîncu la sediul central al PSD.

"Încercăm să construim criterii obiective cât se poate, pentru a elimina subiectivismul sau autoritarismul pe care l-am avut câteodată în partid şi care ne-a adus deservicii foarte mult", a adăugat liderul CN al PSD.

Întrebat dacă cei care au pierdut alegerile locale se vor regăsi pe lista de la parlamentare, Dîncu a spus: "Contează cum ai pierdut, contează de ce ai pierdut, contează în ce situaţie s-a întâmplat acest lucru, contează şi ceea ce ai ca istorie personală sau ca istorie politică, ca biografie politică. Toate acestea sunt lucruri care se discută şi vor fi luate în calcul. Nu poţi să pui şabloane şi să hotărăşti destinul unor oameni doar pe baza unor criterii care sunt exterioare să spunem câteodată voinţei sau activităţii lui".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.