Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carmen Dan a răbufnit după demersul lui Iohannis la CCR: 'Observ o insistență de a sabota orice acțiune a Guvernului'

Carmen Dan

Ministrul afacerilor interne, Carmen Dan, a declarat în cadrul unei emisiuni difuzate la România TV, miercuri, că a observat o insistenţă a preşedintelui Klaus Iohannis în a sabota orice acţiune a Guvernului, relatează Agerpres.

"Nu am avut ocazia să-i spun ceea ce gândesc, pentru că domnul Iohannis, până să atace la CCR pachetul pe autoritatea poliţistului, nu a avut interesul să-mi spună că are această intenţie sau că are anumite neclarităţi şi să putem avea un dialog pe marginea acestui subiect. (...) Observ o insistenţă a preşedintelui de a sabota absolut orice acţiune a Guvernului", a declarat Carmen Dan la România TV.

PNL spune cine va câștiga alegerile prezidențiale: Conform cercetărilor noastre, este de departe candidatul cu cea mai mare şansă

Declaraţiile ministrului de interne au venit după ce, luni, preşedintele Klaus Iohannis a trimis Curţii Constituţionale o sesizare de neconstituţionalitate asupra Legii pentru modificarea şi completarea unor acte normative din domeniul ordinii şi siguranţei publice.

Carmen Dan mai făcuse o declaraţie similară şi marţi, pe contul său de Facebook.

"Atât poate… din frustrare, din disperare, din ambiție bolnăvicioasă. Indiferent ce îl ”mână în luptă” pe președintele țării, efectele blocării constante a oricărui demers, fără niciun temei legal", a scris în postare ministrul de interne.

Legea tare scopul adoptării unor măsuri care dă puteri sporite polițiștilor. În sesizarea de neconstituţionalitate, şeful statului precizează că legea a fost adoptată fără solicitarea avizului Consiliul Suprem de Apărare a Țării (CSAT).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.