Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Casa Regală a României pune la dispoziţia CNSSU spaţii de cazare de pe Domeniul Regal Peleş, pentru persoanele care vor trebui să stea în carantină

www.agerpres.ro
Castelul Peleș

Casa Regală a României a anunţat joi că pune la dispoziţia Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă spaţii de cazare de pe Domeniul Regal Peleş, pentru persoanele care vor trebui să stea în carantină, anunță news.ro.

”Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei şi Familia Regală continuă să fie alături de societate şi de autorităţile statului român pentru a consolida răspunsul ţării noastre la ameninţarea cu noul coronavirus. Ca urmare a instituirii stării de urgenţă pe teritoriul României, Custodele Coroanei şi surorile sale au luat decizia de a pune la dispoziţia Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă, cu titlu gratuit, un număr de 53 de spaţii de cazare individuale în unităţile hoteliere şi vilele de pe Domeniul Regal Peleş, pentru persoanele care vor fi nevoite să stea în carantină”, a anunţat Casa Regală.

Citește și: Scuza senatorului amendat pentru că a condus cu viteză: mergeam să îmi fac testul pentru COVID 19

Asociaţia Casa Majestăţii Sale a primit confirmarea acestei decizii din partea Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.