Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Căsătoriile gay și imigrația, două bătălii pierdute definitiv de dreapta politică

Eco-încălzirismul, welfarismul, corectitudinea politică, multiculturalismul, pro-abortionismul, biciclismul, antitutunitul și eco-mîncătorismul sînt mode care vor dispărea.

Drepturile gay-ilor sînt ireversibile (căsătoria including) și peste cîțiva ani a le pune în discuție este echivalent cu a pune în discuție dreptul de vot pentru femei sau negri. E o temă închisă și o bătălie definitiv pierdută de conservatori.

Migrația populațiilor a existat dintotdeauna și e un fenomen pe care nicio politică și putere din lume nu-l poate opri. Dacă oamenii vor să-și ia puradelul, cățelul și purcelul și să bănănăie langa pe coclauri, o vor face călcînd în picioare imperii și continente. Așa s-a întîmplat cu strămoșii noștri, indo-europenii, care au călcat vechea Europă cu topor, viol, latină, greacă, germană, celtă, brînză, viezure și mînz. Așa s-a întîmplat și în primul mileniu creștin, cînd migratorii au trecut voios pentru Imperiul Roman și au făcut ture peste Asia și Europa aproape un mileniu. Așa s-a întîmplat între secolele XV și XIX cu expansionismul european. Între timp, după ce europenii au descoperit lumea, iată că și lumea a descoperit Europa. Migrația populațiilor și contopirea genetică nu le poate opri nimeni. 
Nici măcar continentele nu stau pe loc. Sîntem la a cincea sau a șasea combinație de continente de la nașterea planetei. A ține oamenii în țarcuri nu e o opțiune cu șanse de reușită. De sute de mii de ani aleargă ca tîmpiții de colo colo fără să-i poată opri nimeni și o vor mai face cît timp vor mai exista pe Pămînt.

Țin minte o discuție între Harry Tavitian și Amedeo Lăzărescu, parcă la Iosif Sava. Harry Tavitian vedea o Europă a viitorului metisă și mulatră, Amedeo Lăzărescu era să cadă de pe scaun de șoc și groază. Tavitian avea dreptate. Declinul demografic al Europei va fi oprit de hoarde de hăndrălăi negri, semiți sau asiatici. Aceștia vor veni în Europa și vor împuia suedeze naive și nemțoaice îmbrăcate office. Asta pe lîngă nevestele lor negre, semite sau asiatice (cîte 4 de căciulă - la musulmani). Tema imigrației e o bătălie pierdută din start.

Aceste două teme sînt pierdere de timp și energie pentru dreapta conservatoare.

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.