Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Burcescu, directorul OSIM: Creșterea gradului de conștientizare cu privire la drepturile de proprietate intelectuală, o investiție în viitorul nostru

F. P.

Cătălin Burcescu, directorul general al Oficiului de Stat pentru Invenții și Mărci, a deschis luni, 6 septembrie, lucrările Conferinței regionale privind Proprietatea Intelectuală în economia digitală pentru IMM-uri și a adresat un „bun venit” tuturor oaspeților noștri și tuturor participanților prezenți.

Conferința este organizată de Oficiul Român pentru Drepturile de Autor (ORDA) în cooperare cu OSIM sub auspiciile Organizației Mondiale a Proprietății Intelectuale (WIPO).

„Acest eveniment este de o mare importanță pentru activitatea instituțiilor noastre deoarece facilitează schimbul de opinii și puncte de vedere între reprezentanții instituțiilor sau companiilor care împărtășesc aceleași obiective.

Tematica și obiectivele acestei conferințe sunt deopotrivă actuale și importante pentru dezvoltarea economică a țărilor noastre. Industria jocurilor video a devenit sectorul cu cea mai rapidă evoluție din industria divertismentului realizată într-o perioadă relativ scurtă de timp.

Oficiile de PI dețin informații valoroase atât tehnice, cât și legislative, iar diseminarea acestor informații către industrie, către cercurile academice și creșterea gradului de conștientizare a publicului cu privire la drepturile de proprietate intelectuală sunt o investiție în viitorul nostru.

Pe parcursul Conferinței, astăzi și mâine, ne vom de bucura prezența experților care vor avea posibilitatea de a-și împărtăși experiența cu privire la aceste teme atât de actuale și sunt convins că discuțiile care vor avea loc în aceste două zile vor fi fructuoase și reciproc avantajoase”, scrie Cătălin Burcescu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.