Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Flutur spune că votul masiv reprezintă un semnal puternic pentru clasa politică

Cătălin Flutur

Primarul municipiului Botoşani, liberalul Cătălin Flutur, şi-a manifestat, duminică seară, satisfacţia faţă de rezultatul estimat al alegerilor prezidenţiale, arătând că votul masiv din turul al doilea "reprezintă un semnal puternic pentru toată clasa politică" potrivit Agerpres.

"Este un moment important pentru noi toţi, un moment în care românii au arătat clar ce îşi doresc: o Românie normală, adică democratică, sigură, cu o economie aşezată, cu investiţii reale şi consistente în infrastructura de transporturi, în spitale, în şcoli şi grădiniţe, o Românie cu o politică externă solidă, previzibilă, euroatlantică. Votul masiv de astăzi este impresionant şi reprezintă un semnal puternic pentru toată clasa politică. Susţinerea masivă a candidatului PNL, Klaus Iohannis, arată nivelul ridicat al aşteptărilor pentru o bună guvernare liberală în următorii cinci ani", a afirmat Flutur.

Pe de altă parte, primarul Botoşaniului a arătat că "scorul slab obţinut de PSD sancţionează nu doar calitatea foarte slabă a candidatului propus, ci şi abuzurile, minciuna şi incompetenţa acestui partid, arătate în ultimii ani la toate nivelurile, atât naţional, cât şi local".

"Sper ca toată lumea să tragă învăţămintele care se impun din lecţia de astăzi predată politicienilor de electorat. După victoria netă a PNL de la europarlamentare şi după victoria şi mai clară de astăzi a candidatului PNL Klaus Iohannis, trendul voinţei populare este foarte clar şi, sunt convins, se va menţine şi în 2020, la alegerile locale şi parlamentare", a mai adăugat Cătălin Flutur.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.