Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Predoiu iese la ATAC după ACUZAŢIILE din raportul Comisiei pentru alegerile din 2009. Fostul ministru propune o NOUĂ anchetă / VIDEO

predoiu

Deputatul PNL Cătălin Predoiu a criticat, într-un video postat pe Facebook, Raportul Comisiei pentru alegerile din 2009, apreciind că nu are nicio legătură cu realitatea în ceea ce îl priveşte, el întrebând dacă nu se impune comisie de anchetă privind „lovitura de stat” din 2012.

Citeşte şi: INCIDENTE la ceremoniile de la Iaşi: Consilierul lui Iohannis, HUIDUIT în Piaţa Unirii / VIDEO

„O întreb public pe doamna deputat Oana Florea şi pe membrii Comisiei de anchetă care este proba concretă pe baza căreia au afirmat în raportul publicat astăzi că aş fi participat la un grup infracţional organizat cu scopul de a frauda alegerile prezidenţiale din anul 2009”, precizează Predoiu.

El a menţionat că este de acord că Parlamentul trebuie să afle adevărul cu privire la tot ceea ce este important pentru societatea românească şi a întrebat dacă nu s-ar impune o comisie de anchetă parlamentară cu privire la „lovitura de stat” din anul 2012, având în vedere că atunci au fost schimbaţi „peste noapte” şefii ambelor Camere ale Parlamentului, Avocatul Poporului şi a fost transferat Monitorul Oficial de la Parlament la Guvern pentru a se facilita aceste proceduri.

„Întreb dacă cei care au decis atunci aceste măsuri au făcut sau nu parte dintr-un grup infracţional organizat şi dacă Parlamentul nu ar trebui să lămurească acest lucru”, a arătat Predoiu.

Citeşte şi: Absent de la ceremoniile de Ziua Unirii Principatelor, Liviu Dragnea iese la rampă în online. Ce mesaj a transmis liderul PSD .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.