Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cazul de sclavie din România a ajuns în presa internațională

sclavi arges

Cazul de sclavie din Argeş face înconjurul lumii!

Cum s-au făcut jocurile la Curtea Constituțională

"România: Cinci victime ale sclaviei au fost eliberate de poliţie, 40 de arestări", titrează France TV Info. Televiziunea franceză de ştiri a difuzat imagini de la momentul raidului şi precizează că victimele, oameni săraci cu handicapuri fizice sau psihice, erau legate cu lanţuri, bătute şi umilite.

"Vastă reţea de sclavi descoperită în România", scrie şi 7 sur 7. Site-ul belgian de ştiri adaugă faptul că, pe lângă muncă forţată, privare de libertate şi umilinţe, autorităţile suspectează că victimele au fost supuse la agresiuni sexuale şi violuri.

Poliţia antimafie a destructurat o grupare din centrul României, ce se ocupa cu traficul de persoane, scrie Euronews. Trei bărbaţi şi doi copii au fost găsiţi în lanţuri şi salvaţi de poliţişti în timpul unor percheziţii. La faţa locului au fost găsiţi 50.000 euro, alături de un kilogram de aur.

Tabloidul britanic Daily Mail preia, fără comentarii proprii, ştirea Associated Press cu titlul "România anchetează un caz de sclavie. Oameni răpiţi, ţinuţi în lanţuri, obligaţi să cerşească".

Postul de televiziune ABC News din Statele Unite şi cotidianul Toronto Star din Canada preiau, de asemenea, ştirea Associated Press, în care procurorul-şef din Piteşti se declară şocat că aşa ceva se întâmplă în secolul XXI.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.