Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cazul uciderii rapperului american Takeoff: un suspect a fost arestat şi inculpat

cnbc.com
politia sua

Poliţia din Houston a anunţat vineri arestarea şi inculparea unui suspect în cazul uciderii în noiembrie a tânărului rapper american Takeoff, membru al cunoscutului grup de hip-hop din SUA, Migos, relatează AFP.

Suspectul, în vârstă de 33 de ani, Patrick Xavier Clark, a fost arestat joi seara în legatură cu uciderea muzicianului, care a fost ucis pe 1 noiembrie într-un club de bowling din Houston, Texas, a declarat şeful poliţiei, Troy Finner, în cadrul unei conferinţe de presă.

Un alt tânăr de 22 de ani a fost arestat miercuri în acelaşi dosar pentru port ilegal de armă, potrivit Agerpres.

Un oficial al poliţiei din Houston, Michael Burrow, a afirmat că atacul armat a avut loc după o dispută izbucnită la o petrecere privată la care rapperul nu a participat. Alte două persoane au fost, de asemenea, împuşcate. Ancheta continuă, a adăugat Burrow.

Născut pe 18 iunie 1994 în Georgia, Takeoff, pe numele său adevărat Kirshnik Khari Ball, era membru al grupului de rap Migos, alături de unchiul său Quavo şi vărul său Offset, acesta din urmă părăsind grupul şi fiind în prezent căsătorit cu cântăreaţa americană Cardi B.

Grupul Migos, originar din Atlanta, a devenit cunoscut în 2013 cu hit-ul "Versace", pe care rapperul canadian Drake l-a remixat.

Însă melodia "Bad and Boujee" din 2016 i-a propulsat în fruntea topurilor datorită companiei de producţie de hip hop Coach K, care a popularizat rap-ul din sudul Statelor Unite.

Albumele lor "Yung Rich Nation" (2015) şi "Culture II" (2017), lansate de casele de discuri Motown şi Capitol Records, au avut un succes uriaş, urmate în 2021 de "Culture III" şi cea mai recentă piesă "Messy".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.