Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce a făcut trupa Linkin Park cu puțin timp înainte ca solistul Chester să se sinucidă - VIDEO

www.stirileprotv.ro
Chester Linkin Park

Vestea ca liderul trupei Linkin Park, Chester, s-a sinucis a lasat lumea intreaga cu gura cascata. Nimeni nu avea sa prevada tragicul eveniment, nici macar membrii trupei, care cu doar cateva ore inainte de anuntarea cumplitei vesti, au facut public un nou videoclip. Clipul piesei "Talking To Myself" contine imagini cu Chester Bennington din timpul unor concerte live, anunta Stirileprotv.ro.

Chester Bennington, varsta de 41 de ani, s-a spanzurat potrivit unor surse din politie citate de TMZ. El a fost gasit astfel cu putin inainte de ora locala 09:00 intr-o resedinta a sa din Palos Verdes, in apropiere de Los Angeles.

Citeste si: Erdogan cere Israelului să retragă detectoarele de metale de pe Esplanada Moscheilor din Ierusalim

Chester Bennington a fost casatorit de doua ori si are sase copii. Cantaretul avea probleme cu drogurile si alcoolul de ani de zile si a marturisit a intentionat sa se sinucida dupa ce a fost abuzat de un adult cand eram copil.

Muzicianul a avut o relatie foarte stransa cu Chris Cornell, solistul trupei Soundgarden, care de asemenea s-a sinucis prin spanzurare in luna mai si care ar fi implinit joi, la 20 iulie, 53 de ani.

Citeste si: ALERTĂ - Turcia, ZGUDUITĂ de un cutremur PUTERNIC: Seismul s-a simțit și pe insulele grecești - VIDEO

Linkin Park este una dintre trupele americane de rock alternativ cele mai cunoscute din ultimele decenii. Fondata in 1996, in California, cariera trupei a luat avant in anul 2000 cu albumul ''Hybrid Theory'', care a inclus hituri precum ''In the End'' si ''Crawling''. Cel mai recent album al formatiei, One More Light, a fost in topul Billboard 200 la inceputul acestui an.

In plus fata de Linkin Park, Bennington a format Dead of Sunrise in 2005, care a lansat un album, ''Out of Ashes'', in 2009, aminteste Billboard.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.