Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce a spus candidatul PSD la lansarea candidaturii de la Sectorul 6: 'Ştiu, pot şi vreau'/ VIDEO

Gabriel Mutu 1

Peste 1.000 de persoane - reprezentanţi ai conducerilor PSD şi UNPR, dar şi susţinători - au participat joi la lansarea oficială a candidatului social-democrat la Primăria sectorului 6, senatorul Gabriel Mutu, alături de care s-a aflat şi vicepreşedintele partidului, Gabriela Firea, înscrisă în cursa pentru Primăria Capitalei. "Toate soluţiile pe care noi le-am prezentat până acum în precampanie electorală sunt soluţii realizabile, concrete, sunt soluţii care se pot aplica de mâine. Noi nu suntem candidaţi care vin să vă vândă poveşti, care vin să vă vândă farfurii zburătoare, noi suntem oameni cu picioarele pe pământ şi cu capul pe umeri", a spus Gabriela Firea, la eveniment, conform Agerpres.

Ea a precizat că sectorul 6 are nevoie de un primar precum Gabriel Mutu, care să îl înlocuiască pe actualul edil "absent" al PNL şi să rezolve problemele pe care le întâmpină locuitorii din zonă.

 

"Le răspund celor cărora le este frică de oameni competenţi aşa cum sunt cei pe care noi i-am propus de fiecare dată - oameni muncitori, loiali - şi le e frică de pesedizare, le spun celor care sunt din Bucureşti să le fie teamă de vandalizare, pentru că PDL şi PNL nu au făcut altceva decât să vandalizeze Bucureştiul. Şi vă dau un exemplu concret. În sectorul 6, din cauza primarului PNL ai cărui colegi se tem acum de pesedizare, nu s-a asfaltat o stradă, nu s-a făcut un spaţiu verde, nu s-a făcut măcar un părculeţ pentru copii, aţi rămas ca acum ani de zile, sunteţi cu mult în urmă faţă de celelalte sectoare, aveţi cu toţii nevoie de un primar prezent, care să îl înlocuiască pe primarul absent", a arătat Firea.

 

La rândul său, Gabriel Mutu le-a spus susţinătorilor săi că a înţeles problemele locuitorilor din sector şi ştie că este important să-şi respecte angajamentele.

 

"Am înţeles de la miile de oameni pe care i-am întâlnit pe străzile din sector că respectul nu înseamnă respectul doar pentru mamă, tată, bunici sau vecinii în vârstă de la etajul III, respectul înseamnă şi ca primarul, cel căruia îi acordaţi încrederea prin vot, să-şi respecte angajamentele făcute în faţa voastră. Mulţi, fără să mă cunoască, şi-au dat cu părerea spunându-mi: Nu poţi! Ei bine, le spun astăzi că ştiu, pot şi vreau!", le-a transmis Mutu.

 

La evenimentul de lansare, secretarul general al PSD, Marian Neacşu, a dat citire unui mesaj din partea preşedintelui partidului, Liviu Dragnea, de susţinere a celor doi candidaţi - Gabriel Mutu şi Gabriela Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.