Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce chintă roială avea Ponta și care sunt acum doiarii și șeptarii? / OPINIE

Elena Udrea, supărată, i-a reproșat lui Victor Ponta că a ratat totul din prostie, că a avut chintă roială în mână și a rămas acum doar cu doiari și șeptari. Nu a fost atât un atac la Ponta cât un reproș amar, o ceartă aproape maternă, o bătăiță la fundul micului Titulescu.

Să se fi referit Elena Udrea la chinta roială formată din dosarul de incompatibilitate al lui Iohannis (asul) - Băsescu (popa) - Elena Udrea (dama) - Horia Georgescu (valetul) și Ghiță (decarul)? Dacă da, atunci Elena Udrea are dreptate. La momentul respectiv, în 2014, părea chintă roială. Unii l-ar pune pe lista cărților mari ale lui Ponta și pe fostul director al SRI, George Maior. Însă, la cum au evoluat lucrurile în toamna lui 2014, nu cred că Maior a făcut parte din chinta lui Ponta și Udrea, deși nu l-a deranjat să le dea impresia asta.

Cât despre doiarii și șeptarii de azi, probabil Elena Udrea se gândește la ea însăși, la Traian Băsescu și, probabil, la Horia Georgescu. Cărți mici, figuri de umplutură, marginale sau după gratii.

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.