Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce făcea Klaus Iohannis, în timp ce zeci de oameni protestau la Palatul Cotroceni: Unde a fost surprins președintele - FOTO

captura tv antena 3
iohannis

Klaus Iohannis a fost fotografiat, sâmbătă, la schi în Munţii Şureanu, pentru a treia oară în acest an. Președintele a ales să se relaxeze la schi, în timp ce mai multe zeci de oameni protestau în fața Palatului Cotroceni. La Şureanu se află domeniul schiabil situat la cea mai mare altitudine din ţară, denumit "Elveţia României", datorită peisajelor foarte frumoase.

Şeful statului a fost fotografiat, sâmbătă, în timp ce aştepta să urce cu telescaunul în vârful unei pârtii de pe domeniul schiabil Şureanu, unde altitudinea maximă depăşeşte 2.000 de metri, anunță Mediafax.

Citește și: Ponta spune 'ADEVĂRUL' despre plecarea sa de la Guvern: 'A fost planul doamnei Kovesi de a-și păstra funcția'

Preşedintele a mai fost fotografiat pe pârtiile de la Şureanu în 6 şi 27 ianuarie, dar şi anul trecut. Zona este una preferată de acesta pentru practicarea sportului de iarnă.

Masivul Şureanu se află în extremitatea sudică a judeţului Alba, aproape de limita cu judeţele Vâlcea şi Sibiu. Domeniul schiabil este alcătuit din nouă pârtii care însumează 11 kilometri. Amenajarea porneşte de la circa 1.700 de metri, iar altitudinea maximă ajunge până la 2.010 de metri, unde se află limita superioară a pârtiilor.

În afară de pârtiile amenajate, zona prezintă un deosebit potenţial pentru schi în afara pistei. Domeniul Schiabil din Munţii Şureanu a fost inaugurat în anul 2009, în urma unei investiţii private. Aici există asistenţă Salvamont, şcoală de schi şi snowboard, centre de închiriere, restaurante şi câteva unităţi de cazare. Unicul drum de acces spre pârtii este pe ruta Sebeş – Şugag – lacul Oaşa (DN 67 C), apoi la dreapta spre – mănăstirea Oaşa – Luncile Prigoanei – Poarta Raiului – Domeniul Schiabil Şureanu (DJ 704).

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.