Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce lovitură pregătesc oamenii lui Victor Ponta în timp ce PSD se adună la miting

stiripesurse.ro
rebega banicioiu

În timp ce PSD se pregătește de mega-mitingul din Piața Victoriei din București, europarlamentarul Laurențiu Rebega și deputatul Nicu Bănicioiu, lideri ai Pro România, se află la Baku, capitala Azerbaidjanului, la o conferință a conservatorilor europeni. Rebega a fost invitat să vorbească la acest eveniment organizat de Alianța Conservatorilor și Reformiștilor din Europa deoarece este membru al Grupului ECR (Conservatorii și Reformiștii Europeni) din Parlamentul European, al treilea ca mărime din Legislativul de la Bruxelles. Interesant însă este că el a venit la eveniment cu o delegație numeroasă de la Pro România și că este al doilea eveniment al conservatorilor europeni la care Rebega aduce Pro România, primul fiind o conferință de la Bruxelles din luna martie la care a vorbit chiar Victor Ponta.

Citește și: Victor Ponta, discurs la evenimentul care 'a scos-o din minţi' pe Macovei: 'Sunt foarte recunoscător că aţi avut curajul să mă invitaţi' (VIDEO)

Rebega apare la Baku în poză alături de Nicu Bănicioiu și de liderul Pro România Argeș Bogdan Ivan, dar și de Richard Milsom, Directorul Executiv al ACRE. Pro România îi ia astfel fața PSD-ului despre care știripesurse a dezvăluit că ar încerca o mutare la Grupul Conservator, dar locul pare deja ocupat de partidul lui Victor Ponta.

Rebega și-a anunțat de altfel participarea la conferința de la Baku pe pagina sa de facebook: ”Bună dimineața de la Baku, capitala Azerbaijan-ului ! Timp de două zile voi lua parte la lucrările Summit-ului „Building a Shared Future”, organizat sub egida Alianței Conservatorilor și Reformiștilor din Europa (ACRE). Evenimentul reunește lideri din politică, afaceri, guvern, mediul academic și sectorul nonprofit din întreaga Europă și din lume, pentru a modela dezbaterea privind viitorul nostru comun, acum, când Europa se află la o răscruce de drum și e nevoie de o reformă profundă. În curând, informații și impresii la cald!”

Printre vorbitorii de la conferință se numără, alături de Laurențiu Rebega, foști președinți de state, miniștri, europarlamentari, șefi de partid din Azerbaidjan și reprezentanți de vârf ai unor organizații internaționale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.