Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce nu vă spune propaganda Antenelor: Săracii, primele victime ale sistemului medical de stat, corupt și pesedizat

Mă întreb dacă domnul Dragnea a citit știrea despre fetița de cinci ani din Suceava: condamnată la moarte pentru că, datorită regimului PSD, pacienții români nu mai sunt primiți la spitalele europene pentru a-și face un transplant de plămâni.

 

Mă întreb dacă domnul Dragnea sau orice alt lider PSD au avut vreo strângere de inimă, știind că, de când conduc țara, 46 de copii au murit de pe urma epidemiei de rujeolă.

Sau atunci când o femeie de 69 de ani a murit din cauza crizei de imunoglobulină, o criză complet artificială generată de prostia-lăcomia și incompetența guvernanților pesediști.

 

O crimă. O crimă cu premeditare.

 

Asta este ceea ce face PSD în sistemul socialist de stat de sănătate. Criza de medicamente a devenit ceva banal. Azi lipsesc citostaticile, mâine dispar medicamentele pentru bolnavii de TBC, iar la secția de urologie din Craiova ești operat după ce te duci în Bulgaria sau Serbia să îți cumperi substanțe esențiale care nu se mai găsesc în România. Dacă nu ai bani să le cumperi, mori! Mori la ușa spitalului.

 

Ani întregi, propaganda comunistă i-a intoxicat pe români cu minciuna că „în SUA, săracii mor la ușa spitalului, fiindcă nu au bani”! Iată, stimați cetățeni români, că exact asta se întâmplă în regimul „social-democrat”, în minunatul sistem socialist spitalicesc de stat, atât de bine păzit de dr. Raed Arafat și alți moguli din sănătate. Și nu e un singur caz, exagerat de presa dornică de senzațional. Nu! Acesta este sistemul. Dacă nu strecori banii în buzunarul medicului, asistentei, anestezistului și brancardierului sau dacă nu vii cu medicamente de acasă, ești lăsat să mori la ușa spitalului. Toți știm că acestea nu sunt cazuri izolate, repet.

 

Și, știți care este adevărul cel mai trist despre care propaganda pesedistă, în frunte cu Antena 3, nu vorbește niciodată? Că victimele, oamenii cei mai loviți de acest sistem, sunt săracii de care PSD se preface că are grijă.  Nomenklatura pesedistă fuge peste hotare imediat ce face o bubă. Liviu Dragnea a șters-o în Israel pentru o banală reparație a danturii. Călin Popescu Tăriceanu s-a dus în Franța pentru a se opera la genunchi. Ponta, în Turcia.

 

Haosul generat de promisele „majorări de salarii” e nuca de pe colivă. În fapt, ceea ce a făcut guvernul PSD a fost să ia banii asistentelor, infirmierelor și brancardierilor și să-i mute în cel al medicilor – este o constatare care aparține chiar medicilor români, iar unul dintre aceștia și-a donat o parte din salariu către personalul sanitar. Protestele spontane și anunțata grevă din sistem, generate de prostia-lăcomia guvernanților, îi va lovi din plin pe pacienți, pe pacienții săraci care nu au bani să apeleze la clinici private sau să se trateze în strănătate.

 

Vă las pe dumneavoastră să trageți concluziile. Eu am vrut să expun fapte.

Fapte care arată adevărata față a „social-democrației” a la Teleorman și ‚umanismul” de care dă dovadă în relația cu oamenii pe care îi păcălește și de la care așteaptă voturi. Fapte care, în multe alte state, ar fi definite drept „crimă în masă” și condamnate în baza Codului Penal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.