Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce spune ministrul Sănătății despre asistenta medicală umilită de vecini pentru că lucrează într-un spital care tratează bolnavi de COVID-19

Inquam Photos / Octav Ganea
Nelu Tataru

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a vorbit joi seară despre cazul infirmierei de la Galaţi care a fost terorizată de vecini și de patronu unui magazin pentru că lucrează într-un spital care tratează pacienţi cu coronavirus.

„Avem o neîncredere şi o panică generalizată, că e personal medical, că e cetăţean de rând. Trebuie să înţelegem că panica generalizată nu duce decât la multe decese, pe care le vedem. Un corp medical trebuie să-şi facă treaba şi în aceste condiţii, un corp medical trebuie să fie înţeles, un corp medical se expune, este cel care dacă este valid, va pune capăt acestei pandemii în România, cu mai puţine decese şi mai puţine cazuri grave. Şi fiecare din cetăţenii acestei ţări ar trebui să înţeleagă că vine un moment, cum este acesta, în care corpul medical, poate altădată hulit, sau poate altădată judecat, îşi va face treaba. Un corp medical valid, un corp medical încrezător poate gestiona o situaţie de criză”, a spus Nelu Tătaru, la Digi24.

Citește și: ȘOCANT O asistentă medicală din Galați, hărțuită și umilită de vecini pentru că lucrează într-un spital COVID-19

Asistenta medicală din orașul Galați a fost hărțuită și umilită de vecini pentru că lucrează într-un spital care primește bolnavi de COVID-19. Femeia a povestit pe Facebook că a fost dată afară din magazinul blocului și că ușa de la intrarea în apartament i-a fost stropită cu clor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.