Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cea de-a şaptea ediţie a Festivalului K-Lovers se va desfăşura în perioada 12-14 mai

learnkoreanculture.ca
traditii coreene cultura coreeană

Cea de-a şaptea ediţie a Festivalului K-Lovers, care îşi propune să aducă mai aproape publicului român cultura şi tradiţiile coreene, se va desfăşura în perioada 12-14 mai şi promite numeroase spectacole live, mâncare şi jocuri tradiţionale coreene, precum şi activităţi în aer liber, ateliere şi o paradă a costumelor tradiţionale coreene (hanbok), ce vor avea loc la Universitatea Româno-Americană din Bucureşti.

"Ambasada Republicii Coreea în România anunţă a 7-a ediţie a Festivalului K-Lovers, organizat de această dată cu participarea publicului, ce îşi propune să aducă mai aproape publicului român cultura şi tradiţiile coreene. Alături de Centrul de Studii Româno-Coreene (CSRK) al Universităţii Româno-Americane, vă invităm să ne bucurăm împreună de o serie de evenimente menite să ne arate o mică parte a diversităţii culturale bogate a Republicii Coreea", se arată într-un comunicat transmis AGERPRES.

În deschiderea festivalului, Ambasadorul Republicii Coreea în România, Rim Kap-Soo, va susţine, pe 12 mai, o prelegere în limba engleză despre situaţia regională actuală şi implicaţiile pentru Asia de Nord-Est.

Seria de evenimente va continua cu o diversitate de cursuri şi ateliere ce se remarcă prin diversitatea temelor, variind de la muzică, gastronomie coreeană, pictură, jocuri şi artă, potrivit Agerpres.ro.

"Festivalul se va încheia cu Gala aniversară Korea Corner sâmbătă, 14 mai, începând cu ora 18,00, în Aula Magna a Universităţii Româno-Americane, Gala care celebrează şi aniversarea proiectului Korea Corner. Evenimentul include mai multe ceremonii de premiere pentru cei mai buni studenţi ai Centrului de Studii Studii Româno-Coreene şi promite un spectacol de neuitat cu muzică tradiţională coreeană şi modernă, alături de toţi K-lovers din România", arată sursa citată.

Accesul este gratuit. Pe pagina de Facebook a evenimentului se poate urmări programul şi mai multe informaţii despre festival.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.