Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ceaţă şi chiciură în Bucegi, la Cota 2000 - La Sinaia, instalaţiile de transport pe cablu se pot opri în orice moment, anunţă administratorii

mediafax.ro
schi

Pârtiile din Sinaia, situate la 2000 de metri altitudine în Bucegi, sunt deschise, sâmbătă, însă administratorii domeniului schiabil al staţiunii atrag atenţia că, din cauza condiţiilor meteo, instalaţiile de pot opri „în orice moment”. Sus pe munte vântul suflă cu până la 50 de kilometri pe oră, este ceaţă şi se depune constant chiciură, potrivit news.ro.

Telescaunul Soarelui a fost pornit sâmbătă şi telegondola de la Sinaia care urcă la cota 2000 în Masivul Bucegi funcţionează, însă condiţiile meteo nu sunt cele mai bune pentru practicarea sporturilor de iarnă. În Valea Soarelui este vânt moderat spre tare (45-50 km/h), iar vizibilitatea foarte redusă din cauza ceţii şi chiciură care se depune constant.

Citește și: EXCLUSIV Fostul ministru Pintea IA CU ASALT specialiștii din DNA - Afirmă că ei nu fac parte din organul judiciar și vrea ANULAREA actelor lor în cazul de mare corupție

„Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, există riscul opririi instalaţiilor de sus în orice moment. Recomandăm achiziţia cartelelor pe puncte, a căror valabilitate este de 180 de zile. Cartelele de tip skipass se achiziţionează numai pe propria răspundere”, au transmis, sâmbătă, pe Facebook, administratorii domeniului schiabil din Sinaia.

Conform acestora, prognozele arată o tendinţă de creştere a vitezei vântului.

De altfel, spre deosebire de week-end-ul trecut, când rândul la telegondolă se întindea pe zeci de metri, oamenii înghesuindu-se să urce mai repede pe munte, sâmbătă puţini turişti urcă la Cota 2000 în Bucegi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.