Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel mai bine plătit job al săptămânii: 3.000 de euro / lună

job

Cel mai bine plătit job al săptămânii vine din domeniul IT, potrivit datelor platformei de recrutare bestjobs, transmise pentru emisiunea Ora de profit.ro de la Prima TV.

Astfel, o companie internaţională recrutează un Scrum Master cu experienţă în implementarea de proiecte sub metodologia Agile. Job-ul este remote, iar salariul oferit – 3.000 de euro pe lună, conform news.ro.

Cel mai interesant job al săptămânii - video adviser pentru vânzare produse bancare prin video-call.

Cele mai mari salarii ale săptămânii, în jur de 2.000 de euro, le regăsim în domenii precum farma, financiar sau energie. Astfel, o companie farmaceutică angajează un product manager, o companie de audit recrutează un consultant de process improvement, iar un lanţ de benzinării caută un coordonator zonal de vânzări în partea de sud a ţării.

Domeniile cu cele mai multe angajări au fost săptămâna aceasta financiarul, vânzările şi marketingul, iar cel mai bun oraş pentru angajări a fost Cluj-Napoca, unde s-a înregistrat o creştere a job-urilor în financiar, vânzări şi IT.

Angajatorul cu cele mai multe aplicări a fost o companie din domeniul energetic care recrutează 35 de persoane, cele mai dorite domenii pentru job-uri remote au fost IT-ul, financiarul şi marketingul, în vreme ce job-ul cu cele mai multe aplicări a fost unul de front office într-o companie bancară.

Cea mai mare ofertă şi cea mai mare cerere de job-uri au fost în Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca şi Braşov, în domenii precum financiar, vânzări şi marketing.

La polul opus, cea mai slabă ofertă şi cea mai slabă cerere de job-uri, s-au înregistrat în Suceava, Galaţi, Giurgiu, Baia Mare şi Zalău, în domenii ca educaţie, turism şi agricultură.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.