Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel mai în vogă artist a fost dat de gol: Se afișează cu femei, dar preferă bărbații / VIDEO

www.kankan.md
Rihanna Drake

Se pare că relația parcă desprinsă din Paradis dintre Rihanna și rapper-ul Drake este doar de fațadă! Afirmația îi aparține unui celebru model, care putea fi în locul Rihannei.

În presă a apărut o informație șoc în care se scrie că relația dintre Rihanna și Drake este defapt o făcătură. Cea care susține acest lucru este Aja Murai, un model care a primit o propunere cât se poate de surprinzătoare din partea echipei faimosului muzician.

Citește și: Tudor Chirilă face SCANDAL după ediția de vineri a emisiunii 'Vocea României'

”Managerul lui mi-a făcut o propunere incredibilă! Am fost invitată să intru în ”haremul” lui și să beneficiez de călătorii gratuite în toată lumea și de o recompensă bănească generoasă. Credeam inițial că presupunea să fiu o groupie, dar am descoperit ulterior că de fapt grupul lui de ”admiratoare” nu este altceva decât un grup de ”bărbi”, de femei care se prefac că sunt iubitele lui. Eu n-am acceptat să fac așa ceva! În schimb, mi-am dat seama că Rihanna a acceptat să joace asemenea rol”, a declarat Aja Murai, potrivit okmagazine.ro.

Modelul nu s-a putut abține și a comentat o fotografie cu Drake și Rihanna, care a fost postată luna trecută: ”Trebuie să vă spun că relația lor este o făcătură. Drake este de fapt homosexual. Mi-am dat seama de acest lucru din secunda în care l-am întâlnit, este foarte evidentă preferința lui pentru bărbați. Iar suspiciunile mele s-au adeverit atunci când am primit acea propunere din partea managerului său.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.