Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel mai vârstnic suporter al echipei Pandurii Târgu-Jiu, Valeriu Andronache, a murit intoxicat cu monoxid de carbon

doliu

Cel mai vârstnic suporter al echipei Pandurii Târgu-Jiu, Valeriu Andronache, a murit, vineri seara, la 87 de ani, după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon în casa lui din localitatea Pojogeni. Incendiul s-ar fi produs după ce un aparat de radio ar fi luat foc, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Angajații ISU Gorj au intervenit, vineri, la casa din localitatea Pojogeni, unde a fost găsit bărbatul de 87 de ani intoxicat cu monoxid de carbon.

Citește și: BREAKING Gheorghe Dincă, amenințat cu moartea și huiduit la Tribunalul Olt

„Un bărbat a semnalat prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgență că, în interiorul unei locuințe de pe raza localității Pojogeni, se află un bărbat care nu prezintă semne vitale. La fața locului s-a deplasat o autospecială de lucru cu apă și spumă și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu-Jiu. A fost găsit un bărbat în vârstă de 87 de ani, din păcate, decedat. În încăperea în care se afla bărbatul a izbucnit un incendiu, cel mai probabil de la un aparat electric, radio, lăsat sub tensiune, care nu s-a propagat, dar care a avut degajări de fum, cauza probabilă a decesului fiind intoxicația cu monoxid de carbon", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Bărbatul găsit mort în casă, Valeriu Andronache, era cel mai vârstnic suporter al echipei de fotbal Pandurii Târgu-Jiu. La 87 de ani, acesta era prezent la toate meciurile echipei. De puțin timp se afla și în galeria echipei de handbal.

„Nu-mi vine să cred! A fost miercuri, la meciul de handbal al fetelor, a fost în sală. Faptul că un bătrânel atât de simpatic a putut să pună atât de mult suflet pentru o echipă, fără să aibă neapărat interese materiale sau de altă natură de pe urma susținerii acestei echipe, mă impresionează. E regretabil că a plecat dintre noi. Sunt mulțumit de faptul că i-am oferit acea șansă, pe care și-o dorea de foarte mult timp, să participe la inaugurarea stadionului din Târgu-Jiu. Și-a dorit un stadion modern la Târgu-Jiu și a plecat într-o lume, poate mai bună, cu această rugăminte îndeplinită. La tăierea panglicii l-am și invitat, a fost extrem de încântat. A fost cel mai longeviv spectator pe care l-a avut Pandurii, în existența ei ca echipă", a spus, pentru MEDIAFAX, Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu-Jiu.

Citește și: VIDEO Viorica Dăncilă, întrebată de ce are imaginea că ar fi PROASTĂ: 'S-a speculat! Se întâmplă. Ai o zi mai proastă. Ceilalți lideri politici mai fac greșeli'/

Poliția a deschis o anchetă în acest caz. „A fost identificat într-o locuință cadavrul unui bărbat care prezenta arsuri la nivelul membrelor superioare, în zona spatelui și a cefei. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru efectuarea necropsiei. În cauză s-a întocmit dosar sub aspectul savârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", a declarat Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.