Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cele patru zodii care au o înclinație pentru a se juca cu sentimentele oricui

ego.ro
zodii-zodie-zodiac

Ai simțit vreodată că cineva se joacă cu sentimentele tale? Ei bine, astrologia ar putea avea un cuvânt de spus în această situație. Ai mai jos lista cu 4 zodii cărora le place să se joace cu sentimentele partenerilor lor.

Nativii care nu sunt statornici în relații, te-ar putea pune într-o situație care să nu-ți placă deloc. În lumea astrologiei, anumite semne zodiacale au o înclinație pentru a se juca cu sentimentele oricui.

Cele 4 zodii cărora le place să se joace cu sentimentele partenerilor lor

Cu toții știm că pentru o relație de durată este nevoie de iubire, comunicare, respect și altele din această zonă. Cu toate acestea, se pare că anumiți nativi nu pun prea mare preț pe sentimente și la tratează cu superficialitate fără să le pese de consecințe.

De la diverse situații de șantaj emoțional, la strategii în care sentimentele nu sunt deloc apreciate există o graniță foarte mică. Sunt nativi care vor să dețină controlul în relație și o fac sub orice formă. Intențiile lor rănesc, dar ei nu țin deloc cont de aceste detalii pentru că scopul scuză mijloacele în cazul lor.

Din rândurile de mai jos îți poți da seama foarte ușor cum se joacă cu mintea ta, dacă simt că ești îndrăgostită și nu le poți refuza nimic.

Gemeni

Gemenii, simbolizați de Gemeni, sunt cunoscuți pentru natura lor duală. În timp ce carisma lor poate fi irezistibilă, stările lor de spirit în continuă schimbare i-ar putea lăsa pe cei din jur să se simtă nesiguri. Dualitatea Gemenilor poate crea un comportament jucăuș care, neintenționat, rănește și manipulează emoțiile celor din jur.

Scorpion

Scorpionii sunt adesea asociați cu intensitatea și misterul. În timp ce pasiunea lor poate fi atrăgătoare, tendința lor de a-și păstra adevăratele sentimente ascunse poate duce la confuzie în relații. Enigmaticul Scorpion ar putea juca, fără să știe, un rol în rollercoaster-ul emoțional al celor apropiați.

Scorpionii nu pun prea mult preț pe cei din jur. Nativii acestei zodii se joacă fără milă cu sentimentele celor din viața lor.

Balanță

Nativii din zodia Balanței sunt indivizi fermecători care caută echilibrul în toate aspectele vieții. Cu toate acestea, nehotărârea și dorința lor de armonie pot duce în mod neintenționat către manipularea celor din jur. Farmecul pe care îl emană Balanța poate fi o sabie cu două tăișuri, lăsându-i pe cei din jur prinși într-o rețea de semnale amestecate. E foarte greu să fii într-o situație cu un nativ din zodia Balanță, dar nimic nu este imposibil.

Pești

Pestii, conduși de Neptun, planeta viselor si iluziilor, tind să trăiască într-o lume a fanteziei. În timp ce creativitatea lor este admirabilă, linia dintre realitate și imaginație se poate estompa. Vei descoperi o adevărată provocare dacă vei vrea să înțelegi impactul emoțional pe care acești nativi asupra celorlalți. Peștii pot crea neintenționat iluzii emoționale care îi afectează pe cei apropiați.

Deși sunt persoane sensibile, empatice și iubitoare, nativii acestei zodii pot fi greu de citit atunci când au un scop pe care vor să și-l îndeplinească.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.