Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Celebrul cântăreț canadian Justin Bieber dă vina pe celebritatea din copilărie pentru 'consumul abuziv de droguri'

DIICOT
Droguri

Celebrul cântăreț canadian Justin Bieber condamnă faptul că a devenit celebru încă din copilărie, considerând că aceasta este cauza pentru care a fost "lipsit de respect cu femeile" și a folosit "abuziv droguri" în adolescență, potrivit MEDIAFAX.

Interpretul piesei "Sorry" a devenit celebru încă de la vârsta de 13 ani și spune că, la un moment dat, din cauza popularității cunoscute de timpuriu, s-a gândit la sinucidere.

Citește și: Surse Cazul Caracal. Ce se va întâmpla astăzi

Artistul în vârstă de 25 de ani a publicat un mesaj pe rețeaua de socializare online Instagram: "Este greu să te trezești dimineața cu o atitudine bună când ești copleșit de propria viață, de trecut, de locul de muncă, de responsabilități, emoții, familie, finanțe și de relații. Uneori, această stare duce în punctul în care nu îți mai dorești să trăiești. Modestia vine cu vârsta. Auzi lucrurile acestea când ești copil și începi să crezi în ele. Rațiunea și puterea de a decide vin cu vârsta. Toți au făcut totul pentru mine și, prin urmare, nu am învățat vreodată bazele responsabilității. La vârsta de 18 ani nu dobândisem abilitățile necesare lumii reale, deși aveam milioane de dolari în cont și acces la tot ceea ce îmi puteam dori. Este un concept foarte înfricoșător pentru toți".

După ce a împlinit 19 ani, Bieber, care pe atunci avea o relație cu cântăreața Selena Gomez, a început să consume substanțe ilegale.

În prezent, Justin Bieber este căsătorit cu Hailey Baldwin, fiica actorului Stephen Baldwin.

Citește și: Oreste râde de blonda care vrea să-l bată pe Klaus Iohannis: Uite cine vrea să fie președinte

Justin Bieber a copilărit în oraşul Stratford din provincia canadiană Ontario, dar în prezent locuieşte în Statele Unite ale Americii. Artistul canadian, care a câştigat, printre altele, patru American Music Awards și un Grammy, a vândut peste 140 de milioane de albume la nivel global. Bieber a fost inclus în topul 10 al celor mai influente persoane din lume realizat de revista Forbes, în 2011, 2012 și 2013.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.