Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CENZURĂ Judecătorul educatoarei de la Albinuța SECRETIZEAZĂ procesul privind șase fapte de purtare abuzivă și avertizează părțile și presa

cenzura presa

Judecătorul Florin Toma Ciorgodă, magistratul Judecătoriei Sectorului 2 care are în analiză dosarul educatoarei Dana Munteanu, de la grădinița de stat Albinuța, a anunțat, marți, încă de la debutul ședinței de judecată că întreg procesul va fi secretizat.

Citeşte şi: EXCLUSIV! Copii pălmuiţi, puşi să mânânce forţat până la vomitare şi cu părul smuls, ar intra în PALMARESUL educatoarei DANA MUNTEANU de la ALBINUŢA

În acest dosar educatoarea Dana Munteanu este judecată pentru șase fapte de purtare abuzivă față de mai mulți copii cu vârste de 4 și 5 ani de la grădinița de stat Albinuța.

Magistratul a pus pe seama influențării minorilor această măsură și a insistat că „judecata se face în sala de instanță” și nu în public.

Citeşte şi: ALERTĂ! O educatoare JUDECATĂ pentru ŞASE fapte de purtare abuzivă, LĂSATĂ de instanţă să meargă în grădiniţa în care ar fi comis faptele - surse

El a făcut referire și la existența „unei tensiuni” dar nu a explicat care este aceasta în schimb a explicat că nu dorește ca prin mediatizarea cazului să se „pună presiune pe instanță”.

Astfel, magistratul a avertizat reprezentantul presei aflat în sala de judecată să nu mai ofere detalii referitoare la acest caz același avertisment fiind trasat și celorlalte părți.

Citeşte şi: EXPLOZIV! Educatoarea judecată pentru şase fapte de purtare abuzivă faţă de copii de patru ani RUPE TĂCEREA - Ce spune despre cazul său

Concret, magistratul Ciorgodă nu dorește ca presa să urmărească și să relateze referitor la evoluția acestui caz și după acceptul tuturor părților a stabilit definitiv secretizarea tuturor ședințelor de judecată.

În altă ordine de idei, procesul s-a amânat pentru 5 mai, timp în care toate părțile trebuie să își asigure apărarea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.